2016. június 15., szerda

MAGYARORSZÁG ÜBER ALLES

MAGYAR NARANCS - HÍRNARANCS
Szerző: narancs.hu
2016.06.14.


30 év után végre csináltak valamit a magyar focisták egy valóságos sporteseményen. A terrorizmus közben nem alszik, egy fantasztikus fideszes képviselő annál inkább. Híreink.

Fodbal: véreink,  magyarok. Ne kerülgessük: legelső, ma kora este Ausztria ellen lezavart Eb-meccsét a magyar válogatott 2 góllal megnyerte, jóvá téve ezzel a labancterrort, Trianont, 56 elvesztését, Ákos teljes életművét és a közterületen meglóbált Gucci-táskákat. Gólszerzők: Szalai Ádám (a 62. percben), majd Stieber Zoltán (a 87.-ben). Az első gólt az Indexen itt, a másodikat pedig itt lehet újra és újra megnézni.

Kapcsolódó pornográfia: fotóink a meccsre várakozó jónépről a csepeli, értelemszerűen közpénzből épült hobbiarénából itt élvezhetők.
 
Emellett persze már semmi sem lehet különösebben érdekes a magyar ember számára, de talán a más focija mégis az: a szurkolók embertelen randalírozása miatt (stadionon belül – mármint a bírság csak az enteriőrben bemutatott rajongói testmozdulatoknak szólt most, az utcaiaknak nem) ma felfüggesztett kizárásra ítélte az orosz válogatottat az UEFA. És kaptak még tanító-nevelő jelleggel 150 ezer eurós pénzbírságot is. Ez utóbbinál súlyosabb, hogy a felfüggesztett ítélet lényegében azt jelenti, hogy a következő rontom-bontomkodásnál fogják és kivágják az oroszokat az Eb-ről, mint a macskát focizni.
 
Ennyit a fociról, egyébként is: mindenki sokkal jobban jár, ha elemzésekért, fogadási tippekért, viccért, sörért és pornóért inkább a Narancs fociblogját, a Kispályát böngészi a továbbiakban...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.