2016. június 3., péntek

NAGYON MEG FOGSZ LEPŐDNI, HOGY MI VOLT AZ OROSZOK NAGY METRÓTRÜKKJE!

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: Átlátszó
2016.06.02.


Ezekről ne maradj le!

Éjszaka nem Demszky vagy Tarlós, hanem Vizoviczki volt a góré (444)
 
Mészáros megint hatalmas osztalékot vett ki cégeiből (Átlátszó)
 
Ezért érheti meg felújítottnak mondani az új metrókocsikat (NOL, Népszava)

Ha van 3 perced:

Éjszaka nem Demszky vagy Tarlós, hanem Vizoviczki volt a góré
A rendszerváltáskor még taxis volt és lányokat futtatott, a 2000-es évek közepére a budapesti éjszakai élet császára lett Vizoviczki László. A rendőrségnek számolatlanul fizetett, ami miatt nemcsak az ellenőrzéseket kerülhette el, hanem aktívan segítettek neki a konkurenciával való leszámolásban. Vizo tett gesztusokat a Fidesz felé 2010 után, de sorsa a Portikkal való kapcsolata miatt megpecsételődött. Az óriás perben azonban várhatóan csak néhány fej hullik majd.
(444)

Felmentették a belvárosi mutyi három vádlottját
Nem lehetett minden kétséget kizáróan bizonyítani a vesztegetést és a hivatali visszaélés gyanúját abban a perben, amelynek vádlottja voltak az V. kerület korábbi jegyzője és a vele szoros viszonyt ápoló építési vállalkozó is, aki meglehetősen sok munkát kapott az önkormányzattól. Nehezítette a bizonyítást, hogy a lehallgatott beszélgetéseket végül kizárták a bizonyítékok közül.
(Direkt36)

Mészáros hatalmas osztalékot vett ki cégeiből
Nyilvánossá vált Mészáros összes érdekeltségének tavalyi beszámolója. Összesen 4,2 milliárdos osztalékot vett ki cégeiből. A legnagyobb gyarapodás az állami tendereket sorra nyerő Mészáros és Mészáros Kft.-nél volt, innen az osztalékként felvett pénz nagyrésze is. De jól szerepelt az R-Kord építőipari, a két mezőgazdasági cég, valamint a sokoldalú, iskola- és lovardafelújítást is vállaló Fejér B.Á.L. Zrt.
(Átlátszó)

Ezért érheti meg felújítottnak mondani az új metrókocsikat
Megérkeztek az első felújított metrókocsik az orosz cégtől. Aki már látta azt mondja, ezek inkább tűnnek raktáron maradt újaknak. Bár az új kocsik vásárlása jobban hangzik, mint a régiek felújítása, azért lehetett szükség a felújításra kiírni a tendert, hogy mindenképp a Metrowagonmash legyen a befutó. Tarlós szerint az egész spekuláció, a DK feljelentést tesz.
(NOL,Népszava)
 
Mégsem csalt áfát Gattyán cége?
A NAV 50-60 milliárdos áfát és büntetést igényelt Gattyán cégétől, mivel az általuk fejlesztett, a világ egyik legnagyobb erotikus oldalának know-how-ját és üzemeltetését egy portugál cégnek adták. Titkos adatgyűjtés és lehallgatások előzték meg a NAV nyomozását, aminek keretében hatalmas vagyont foglaltak le a cégtől. Gattyán perre vitte és meg is nyerte az ügyet. Kiderült a portugál cég valós tevékenységet végez, a licencdíjért pedig fizetik a társasági adót.
(Index)

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.