2016. június 26., vasárnap

NYUSZIKA

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.06.26.

 
Kocsis Mátéról lesz szó, rövidesen kiderül, miért ilyen címmel. Bár biztos vannak számosan olyanok, akiknek eleve, minden fénykép nélkül is Ő jut az eszébe a gyáva tapsifülesről. Akik személyesen ismerik, azoknak tuti.
 
Napersze van Nyuszikának súlyos bátorsághiányán kívül még két ismertetőjele. Egyrészt nagypofájú, másrészt síkhülye. Mármint viccekben, a nagybetűs Nyuszika, és ha már itt tartunk, akkor mondok is egy viccet, ami miatt ez lett a Kocsismátés írás címe. Szóval Nyuszika elmegy a Medve barlangjához, és bekiabál: gyere ki Medve, pofán baclak! Mackó kibrummog, pofon elmarad, a Bundás megragadja Nyuszikát és fajtalankodásra kényszeríti. Na, milyen szépen mondtam ugye, ha valaki ebből nem értené, akkor Nyuszikát felhúzzák Mackó kényes helyére és cuppcupp. Na, így már érthető, gondolom.
 
Dehát Nyuszika mint tudjuk, sem nem túl okos, sem nem túl szerény, így aztán másnap megint elmegy a Medvéhez és bekiabál a barlangjába: gyere ki Medve, pofán baclak! Hát, hogy is mondjam, Mackó megint kijön és megismétli az előző napi szertartást Nyuszika kárára. Dehát Nyuszika továbbra is az, aki, vagy inkább ami, így aztán harmadnap megint odapattan a medvebarlanghoz: gyere ki Medve, pofán baclak! Mackó unja, úgyhogy nem megy ki, csak kiszól. Figyelj Nyuszika, Te szopni jársz ide? Nem vagyok épp egy viccmániás, de ennek az elmesélését nem bírtam megállni, mert Kocsismáté a saját maga által indított büntetőügyekben folyamatosan ebbe a helyzetbe kerül...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.