2016. június 21., kedd

ORBÁN SZURKOLÓI VIDEÓJÁBAN ORBÁN VIKTOR A FŐSZEREPLŐ

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.06.20.


Még szombaton röhögtünk a körúti ünneplés után egy kocsmában, hogy Orbán Viktor “most kell szerénynek lenni” szöveggel posztolt egy fotót Facebookra az izlandi meccsről. Nyilván ha valaki ma Magyarországon Orbán Viktorra néz, nem a szerénység fog róla és politikájáról először eszébe jutni, és valljuk be, másodszorra sem. De hát istenem, Orbán Viktor szereti a focit, boldog, hadd ossza meg a boldogságát másokkal! Orbán Viktor is örül én is örülök, ritka, de jó alkalom ez így egyszerre. És azt se tagadhatjuk le a válogatott sikerében, ha minimális szinten is, de szerepet játszik az, hogy a kormány támogatja a csapatot.

Aztán ma egy videó is kikerült a miniszterelnök Facebook oldalára. Ezzel sem lenne alapvetően gond, nem is írna róla az ember. A másfél perces videó egészen feléig magyar gólok, ünneplő tömeg a videó koreográfiája, eddig gyönyörű, majd jön egy Orbán Viktor kép, aztán gyorsan még hat. Így szerepelt a videóban hétszer Orbán Viktor és kétszer Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitánya.

Én tényleg nem gondolom, hogy a foci és a politika ne függne össze, azt se gondolom, hogy a politikusok ne posztoljanak videót a válogatott sikeréről. Hajrá, tényleg, örüljünk együtt jobbikostól MSZP-sig, DK-stól fideszesig. Mert ez az ünneplésről erről is szól.

De a hét videóba csempészett Orbán Viktor tényleg nem más, mint olcsó és gyenge propaganda. És nem erre kéne használni a válogatott sikerét. Például azért nem, mert ezzel Orbán teszi egyszerű propagandává ezt a sikert...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.