2016. június 3., péntek

ORBÁN, A ZSIDÓZÓ KÓRUS KARMESTERE

GÉPNARANCS BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.06.03.


Nem hiszem, hogy újat mondok - és mégis ismételgetnem kell, mert sokan úgy tesznek, mintha nem vennék észre: az állami - pártállami - szintre emelt zsidózást (buzizást, cigányozást stb.) maga a Nemzet Örökös Miniszterelnöke (NÖM) vezényli.

Legutóbb május 31-én írtam erről. Borzasztó, hogy újra és újra szóvá kell tenni! Azért nem szabad hallgatni róla, mert túlságosan sokan vannak, akik élvezik ezt az aljasságot, és még többen, akik nem akarják a dolgot néven nevezni.

Orbán zsidózik és zsidóztat. Ahogy korábban például bankárkormányt, most leginkább háttérhatalmakat emleget és
sorosozik. Minden nap produkál valamit, ami téma lehetne a Demokrata által kiátkozott egyetemi feladatban. Amit alvezérei, vazallusai és ocsmány médiabirodalma művelnek, nem egyéb, mint a Kedves Vezető elvi útmutatásainak a mindennapok aprópénzére váltása...

Nem állítom, hogy antiszemita; fogalmam sincs, hogy homofób-e; nem tudom, mit gondol a cigányokról – mit gondolt róluk például akkor, amikor közölte: az ő kormánya azokat a családokat támogatja, amelyek a gyermekekért, és nem azokat, amelyek a gyermekekből élnek. Csak azt tudom, hogy ő és társasága Európában manapság páratlanul következetes amoralitással épít az emberi ostobaságra és rosszindulatra. Épít rájuk, s ezzel erősíti is őket – mert belőlük szerzi a maga erejét.

Minden dumája áttetsző – olyan, hogy a legprimitívebb hívei is értsék, élvezzék. Hergelődjenek...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.