2016. június 16., csütörtök

SZŐKE VAGY BARNA?

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.06.16.


Ma reggel az év legfontosabb jogerős bírósági ítélete fog megszületni a Fővárosi Ítélőtáblán. Nem valamelyik ellenem indított koncepciós per, nem is más ellenállóval szembeni pártállami retorzió. Polgári per, nem büntető, de amiről dönt, az a jogállam maga.

Kocsis Máté beperelte Ungár Klárát, mert utóbbi azt állította róla, hogy meleg. Botrányos körülmények között, egy nettó fideszbíró kétmilliós kártérítésre kötelezte Klárit, meg helyreigazításra, meg nagyjából mindenre, ami épp eszébe jutott. Halálra nem ítélte, de valszeg csak azért, mert elfelejtkezett erről nagy bizonyításkényszerében izgulva. Írtam erről a tárgyalásról, meg ítéletről élő beszámolót, tessenek elolvasni (KATT IDE), tényleg gyomorforgató volt. Klári persze fellebbezett, két hete volt a másodfokú tárgyalás, a Bíróság az ítélethirdetést ma reggelre halasztotta. Ez azért jelent valamit, nem valószínű, hogy az elsőfokú joggyilkot helyben hagyják, ahhoz nem kellett volna kéthetes gondolkozási pauza.

De a lényegről. Ungár Klári azt állította Kocsis Mátéról, hogy meleg. Kocsis Máté pedig azt állítja Ungár Kláriról, hogy ezzel Neki hatalmas kárt okozott, mert társadalmi megítélését, becsületét ez az állítás súlyosan csorbítja. Na, és akkor itt stop. Biológiából, orvostudományból minimáltudással rendelkezők számára világos, hogy a homoszexualitás adottság. Genetikai alapú, nem valamiféle tanult magatartásforma. Ezért is a cím: szőke vagy barna? Mikor megszületsz, Kedves Olvasóm, hozod magaddal szüleid génállományát. Mindkettejükből a fele génállomány kerül beléd, és ott újrakeveredik, ettől leszel egyedi, és mégis hozzájuk hasonló. Nem akarok belemenni a genetika mélységeibe, ennyit elég megérteni: éppoly Tőled független dolog, mint szőkének, barnának, magasnak, kékszeműnek, vagy épp hízásra hajlamosnak születni...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.