2016. július 16., szombat

A KIS FEHÉR HÁZ, EGY ALIGÁTOR ÉS A BÖRTÖN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: P. Elliot
2016.07.16.


A cím alapján gyanús, hogy aki azt adta (én…), annak megártott a meleg, de erről szó sincs. Sokkal inkább egy egyhónapos amerikai nyaralás pár kiragadott emlékéről, amit szerencsére törzskommentelőnk, P. Elliot most megoszt velünk, jó szokás szerint sok fotóval megspékelve. Induljunk hát el!
 
„Floridáról szóló poszt már volt több is, most kicsit én is beszámolnék arról, milyen volt a vakációnk. Egy hónapot töltöttünk el Floridában és egy-két déli államban, kicsit írnék két kedvencemről, Key Westről és St. Agustine-ról.
 
Amikor megérkeztünk Key Westre, hotelt kerestünk, megtaláltuk a kedvencünket (The Inn), de igencsak drágállottuk, felment az ára. Úgy döntöttünk, hogy na nem… igaz, hogy az úszómedencéje egy álom, de mit képzelnek.
 
Elmentünk egy másikba, a nővérem kedvenc hoteljébe, ott meg hozzátettek napi egy százast az itteni árhoz, pedig emez szebb. Erre visszamentünk az Inn-be és lefoglaltuk három éjjelre, vasárnap reggelig leszünk itt.
 
A szoba szép, kényelmes, maga a hotel is, a medencéje ugye fantasztikus, kókuszpálmák veszik körül, meg más növények, tényleg gyönyörű. Kinn csavarogtunk a városban, aztán bejöttünk medencézni, éjjel 11-ig van nyitva csakúgy, mint a bár.
 
Átjöttünk Miamin, gyönyörű város, elég régen jártam arra, egyszer még jó lenne visszamenni. A Key West felé vezető úton befelé a tenger zöldeskék, smaradg színű, nagyon sok a kicsi sziget, láttam teknőskórházat, ahol a sérült állatokat gyógyítják, állat szupermarketet, ezen mulattam a legtöbbet, vajon miket árulhatnak ott? Jó, kutya-macska-madáreleség. És még mi? Ha lesz időm, benézek visszafelé..."
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.