2016. július 8., péntek

A LIGET, AVAGY KARHATALOMMAL ÉPÜL A DIKTÁTOR BALTÁVAL FARAGOTT SZOBRA

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.07.08.


Egyre nagyobb gőzerővel nyomja azt a Liget-projektet az Orbán-kormány, amely nem több egy átgondolatlan, pazarló luxusberuházásnál. Az építkezést most már karhatalmi erővel tolja a Fidesz, Pintér Sándor rendőrsége olyan tempóban vonódott be, hogy sok keleti diktátor megirigyelné, pedig ezek a szervek csak akkor ilyen bátrak, ha békés tüntetőkkel kell keménykedni. 

Miközben Orbánék menekült-ügyben rémhíreket terjesztenek és népszavazásnak álcázott gyűlöletkampányt folytatnak a mi pénzünkből, addig a Liget ügyéhez hasonló érdemi kérdésekben nagy ívben tesznek mindenkire, és dölyfös tekintetesúrként visznek végig mindent, amit a kedves vezető megálmodott, akkor is, ha egy agyrém, megalapozatlan blődli at egész.

A Ligetben az elmúlt napokban felgyorsultak az események, kubatovi kopaszok és készenléti rendőrök lepték el a környéket annak érdekében, hogy Orbán életlen baltával faragott szobra mielőbb elkészülhessen, és ennek eredményeképpen a budai várból a múzeumok ki, a maffiavezér pedig beköltözhessen.

Július 6-án én is a helyszínen voltam és borzasztó volt látni, ahogyan 150-200 rendőr eltiporja a Ligetvédők akcióját, ahogyan jólelkű, a fákért és a belvárosi park egészéért aggódó civileket megbilincselnek és rendőrautókba cipelnek a rendőrök...

 
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.