2016. július 11., hétfő

A MAGYAR EMBEREK MEGKÉRDEZÉSE

PROSZEKTÚRA BLOG
Szerző: Proszektura
2016.07.11.


Mostanában nem múlik el nap, hogy valamilyen Fidesz közlemény ne ostorozná Brüsszelt, meg a vele egy követ fújó ellenzéket, akik a bevándorlók tömeges kényszerbetelepítését készítik elő. Ahogy most legutóbb a két frakcióvezető, Kósa és Harrach urak közösen nyilatkoztak az MSZP-ről: ”Ha rajtuk múlik, a magyar emberek megkérdezése nélkül, megkezdődhet a bevándorlók tömeges betelepítése Magyarországra.”
 
Most egy pillanatra azért merengjünk el azon, hogy éppen Harrach Péter veti szemére a szocialistáknak azt, hogy ők „a magyar emberek megkérdezése nélkül” ténykednek.
 
Az a Harrach Péter, akinek a pártja, mint tudjuk, a Fidesszel karöltve, a magyar emberek megkérdezése nélkül vezettette be a vasárnapi zárva tartást, a magyar emberek megkérdezése nélkül próbálta meggátolni az abban a tárgykörben kiírandó népszavazást, s támogatta bőszen a neki tetsző kérdésben a magyar emberek megkérdezése nélkül a népszavazás elrendelését.
 
És hosszasan sorolhatnánk még azokat a döntéseket, amiket a Fidesz-KDNP-s hatalom a magyar emberek megkérdezése nélkül hozott az elmúlt hat évben...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.