2016. július 13., szerda

A SZIMBIÓZISRÓL KICSIT MÁSKÉPP

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.07.12.


„Augusztus 20. után pedig «sokkal szélesebb körben és világosabban szeretnénk a tájékoztatás mellett elmondani a magyar kormány álláspontját» – jelezte, megjegyezve, hogy ebben Orbán Viktor kormányfő mellett minden tárcavezető és államtitkár részt vesz majd." (Rogán: Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel akarnak együtt élni)

A „kivel is akarnak együtt élni a magyarok” szlogent szinte minden valamirevaló fideszes politikus és újságíró naponta akár többször is elmondta már. Lassan ezt fogják használni köszönés helyett. Rogán Antal már döntött. Ő személy szerint Habony Árpáddal akar együtt élni.

A legtragikusabb az egész kormányzati kampányban az, hogy a szíriai menekültekkel a saját hazájukban is azt közölték, hogy velük momentán nem akarnak együtt élni. Sokszor még azt sem kérdezték meg tőlük, hogy akarnak-e egyáltalán továbbra is élni, hanem megölték őket. Ha ez nem humanitárius katasztrófa, akkor mi az? Talán L. Simon László váratlan kiűzetése a Várbazárból? A szírek nem azért jöttek el otthonról, mert elfogyott a meleg vizük vagy meg akarták volna változtatni a magyar népszokásokat, hanem a harcok elől menekültek el. Ezt az álláspontot elég kevesen képviselik világosan.

Az rendkívül izgalmas kérdés, hogy mit takarhat a „szélesebb körű és világosabb tájékoztatás”, hiszen az, aki több mint egy év alatt képtelen volt megérteni a magyar kormány álláspontját, az feltehetően reménytelenül hülye, így még egy szórólapot is kár rá elpazarolni, nemhogy rengeteg, szép óriásplakátot, illetve méregdrága televíziós reklámot Orbán Viktor főszereplésével....

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.