2016. július 24., vasárnap

A TANÚ - ÉLŐBEN

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.07.24.


A Tanút mindenki ismeri, igazi kultfilm, ezernyi cikknél, tanulmánynál tömörebben foglalja össze a Rákosi-rendszer lényegét. Jelentem, épp az Orbán Rezsim mélyhülyeségének ugyanilyen története zajlik, és igencsak szereplője vagyok.
 
Húsz év múlva lesznek, akik majd nem hiszik el, milyen abszurd rendszerben éltünk Orbán idején. Megírjuk, elmondjuk, dokumentáljuk, ez mind oké, de valami tömör sztori, ami egy az egyben mutatja meg: mi is ez az erkölcsi-szellemi pöcegödör, amiben épp vagyunk, na ilyenünk még nincs. Illetve hát egészen idáig nem volt. Mostantól van, olyan VALÓS, jelenleg zajló történetet mesélek, hogy Woody Allen megnyalná a szája szélét. Naszóval. Kábé egy évvel ezelőtt kezdődött a migráncsozás, és ennek a Fidesznyik élharcosa a Kocsis Máté nevű közismert Fideszficsúr volt. Teleírta a fészbukot a menekültek általa vélt rettenetes magatartásformáival, meg nyilatkozott is erről minden épp arra járó mikrofonállványnak. Persze gyorsan kiderült, hogy hazudik, semmi sem igaz az állításaiból, de ez nem újdonság, ebből még nem kerekedik ki jelenkorunk TANÚ-ja.
 
A sztori onnan indult, hogy meguntam a migráncsozást, aztán meglátogattuk 50 tökös magyar demokratával Kocsis augusztus 20-i nyolckeres önkormányzati rendezvényét. Gondoltuk: bemegyünk, meglátjuk mit mond, ha megint migráncsozni kezd, akkor hangot adunk véleményünknek. Csakhát nem mentünk be. Nem azért, mert nem akartunk, hanem azért, mert az azóta közismertté vált Kopaszmajmok egy húszfős brigádja, Kocsis embereinek vezénylete alatt elállta az utunkat. Ellenünk vetették be először a Kubatov-gárdát, azóta már megszokottá vált, nekünk akkor még az újdonság erejével hatott. Naszóval lényeg a lényeg. Az egyik Kocsis rendezvényét erőszakkal védő csóka lecsavart egy jókora pofont egy nyugdíjas, sokgyermekes tanárnőnek. A rendőrség elkezdett nyomozni pofonügyben, hogy mi tartott eddig, mikor nagyjából az egész magyar média élőben rögzítette az eseményeket, a pofont meg kiemelten, már ez is kérdés...
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.