2016. július 29., péntek

ELESETT A PÁPA, ÉS ELBUKTAK MÁSOK IS

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Vasvári G. Pál
2016.07.29.


A jelek szerint a fideszes gyűlölet-propagandát az országra zúdító szennymédia oly sikeresen dolgozta meg a közönségét, a híveit, hogy ha megszólalnak, hát fröcsögő gyűlölet árad szinte minden szavukból.
 
Nagy szavak: együttérzés, szolidaritás, humánum, az elesettek, a kiszolgáltatottak segítése… A jelek szerint a fideszes gyűlölet-propagandát az országra zúdító szennymédia eddig is oly sikeresen dolgozta meg a nemzeti együttműködés rendszerében tüsténkedő és sajtójában rendre „hozzászóló” közönségét, a híveit, hogy ha megszólalnak, hát fröcsögő gyűlölet árad szinte minden szavukból. Zsigerből utálják a „nem magukfajta” embertársaikat – a más vallásúakat, a halál torkából, az élhetetlen körülmények elől menekülő idegeneket, s persze az őket emberszámba vevőket. Köztük Ferenc pápát is, aki példát adott rá, hogyan is kell engedelmeskedni a szeretet belső parancsának. Merthogy a kereszténység – és annak minden ága – állítólag szeretetvallás…
 
Történt, hogy a római katolikus egyház 79 esztendős, isiászban szenvedő feje a minap jókorát esett Lengyelországban, amikor a Jasna Gora kolostorban misézett. A hírt és a videót átvette a fideszes hátterű – Ómolnár Miklós főszerkesztő által vezetett – faktor.hu portál is. Eddig rendjén is lenne a dolog, hír ez is. Hanem azután megszólalt a portál publikuma. Íme a kommentek:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.