2016. július 12., kedd

ELKÉSZÜLT AZ ORVOSOK TOPLISTÁJA

CSEPELIEK BLOGJA
Szerző: csú
2016.07.12.


A Haszon magazin összeállította a legjobb magyarországi orvosok 100-as listáját a szakmabeliek véleménye alapján. Itt van néhány területről a legjobb öt!

Több tucat szakorvos, kórházigazgató, intézetvezető, orvosigazgató, és az Egészségügyi Szakmai Kollégium véleményét kikérve állította össze a Haszon magazin a száz legjobb magyarországi orvos listáját, szakterületenként a legjobb ötöt. Mivel a lista nem a páciensek véleménye alapján készült, ezért nem volt szempont a betegekkel való kommunikáció, csak a szakmai szempontokat vették figyelembe az összeállításakor.

A listára felkerült orvosok többségének privát rendelése is van az állami ellátás mellett, de olyanok is akadtak, aki kizárólag csak magánrendelést visznek. A listából kimaradtak a külföldön dolgozó magyar szakemberek is. A legjobb orvosok listájára többségében budapestiek kerültek fel, de minden nagyobb régió képviselteti magát rajta. A legtöbben a Semmelweis Egyetemen, illetve a Szegedi Tudományegyetemen végeztek, sokan pedig külföldi részképzésen is részt vettek.

Íme néhány fontosabb terület top 5-ös listája:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.