2016. július 10., vasárnap

EZÉRT SAJNÁLOM KOCSIS MÁTÉT, ÉS MAGUNKAT

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.07.09.


Amióta Kocsis Máté másodfokon elvesztette a pert Ungár Klárával szemben, aki őt melegnek nevezte, Józsefváros polgármestere minden alkalmat megragad, hogy buzizzon. Tegnap Ungár Klára ügyvédjét buzizta le, aki emlékeztette, hogy a vesztes per után perköltséget kell fizetnie, és annak lejár a határideje.
 
Kocsis Máté posztjában nem csupán az az ijesztő, hogy a nyolcadik kerületi polgármester olyan buzizást tol, amilyet közhatalommal bíró ember soha még a rendszerváltás óta, hanem az, hogy egy politikus, méghozzá egy városrész vezetője direkt bántani akar másokat, méghozzá egy olyan témában, ami neki is fáj.
 
Kocsist ugyanis láthatólag zavarja, hogy őt lebuzizták, és nem elégszik meg azzal, hogy jogi eljárást indít, és ezzel véget ért a történet, hanem direkt és szánt szándékkal fájdalmat akar okozni másoknak, úgy, ahogy neki fájdalmat okoztak.
 
Szegény Kocsis Máté másik problémája viszont az, hogy egy értelmes embernek ez nem fáj. Mármint értelmes ember, ha lebuzizzák őt, akkor legyint egyet, édes istenem, te mennyire buta vagy, esetleg igen, ésakkormivan, és megy tovább. Nem kezd médiahadjáratba, nem tetszeleg a sértett pozíciójában.
 
A helyzet pedig még rosszabb Kocsis szempontjából, ugyanis anno Ungár kijelentése nem arról szólt, hogy Kocsis azért rossz ember, mert Ungár szerint meleg, hanem arról szólt, hogy azért rossz ember, mert Ungár szerint úgy tesz homofób kijelentéseket, illetve asszisztál ilyenekhez, hogy meleg.
 
Kocsis ezzel szemben bántani akar embereket azzal, hogy őket buzinak állítja be, mintha ez bűn lenne...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.