2016. július 28., csütörtök

HANGULATJELENTÉS

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.07.28.


...Jelentésem összefoglalásaként kijelenthetem, hogy Rogán Antal ügye jelenleg a dolgozókat sajnálatos módon jobban foglalkoztatja, mint az Európai Unió elleni küzdelem és a migránsok támadása. Nagy részük nincs kellőképpen meggyőződve Rogán miniszter úr ártatlanságában. Úgy vélik a vádak valósak, csak az ügyészség megakadályozza az igazság kiderítését. Ezt a nézetet én természetesen mélységesen helytelenítem. 
Polt Péter megítélése rendkívül negatív. Kerzovczki Árpád szerint a legfőbb ügyész egy gátlások nélküli pártkatona, akit tradicionálisan szurokban és tollban kellene meghempergetni, aztán kivágni Budapestről, mint a macskát. Az általános hangulat vele és Rogán miniszter úrral szemben rendkívül ellenséges. A Nemzeti Együttműködés Rendszere sokuk szerint legfőképpen a jól szervezett korrupción alapul, de úgy érzik, hogy ez ellen nem nagyon tehetnek semmit. 

Javaslom Kerzovczki Árpád anyagelőkészítő átvilágítását és valamilyen módon való eltávolítását, mivel viselkedése rendkívül rossz hatással van az üzemi kollektíva moráljára. Úgy tudom munkaidőn kívül több helyen vállal apróbb javításokat, amiért számlát természetesen nem ad. Ez utóbbiról a későbbiekben konkrét adatokat fogok gyűjteni. 

Budapest, 2016. július 27.

Bretschneider Emil

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.