2016. július 29., péntek

ÍGY NEVELD A DISZKÓKIRÁLYODAT!

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: Trombitás Alfréd
2016.07.29.


Elképzelhető, hogy a magyar alvilág elkezdte ásni az Orbán-rendszer sírját. A politikusok azt szeretnék, ha minden letartóztatott alvilági figura mellé lehetne mellékelni egy használati utasítást, amely valahogy így szólna: Kihallgatás esetén ezekről és ezekről a témákról ne faggassák, mert csúnya dolgokat fog mondani. Vizoviczki László, az egykor szebb napokat megélt diszkókirály most kicsit ráijesztett Rogán Antalra, majd Kubatov Gáborra, és hipp-hopp, máris kicsengette a 250 milliós óvadékot. Az ügy ezzel nincs lezárva, hiszen egyre valószínűbb, hogy Vizoviczkinek sok ütőkártyája van még kormánypárti politikusok ellen.
 
Rogán Antalnak és Kubatov Gábornak nyilván többször csengett mostanában a fülébe Salamon Béla örök klasszikusa: Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni. Előbb Portik Tamás kezdte el pedzegetni Rogán Antal egykori belvárosi polgármester, jelenlegi propagandaminiszter érintettségét korábbi önkormányzati ingatlanbizniszekben, most pedig Vizoviczki Lászlóról (alias Vizo) derült ki, hogy finoman fenyegető segélykérő levelet fogalmazott meg Kubatov Gábor számára, emlékeztetve a pártigazgatót arra, hogy korábban mennyi szívességet tett a Fidesznek.
 
Tény, hogy az alvilág nem úgy politizál, ahogy azt Marika néniéknél szokás. Maffiózóéknál ugyanis a pénznek nincs szaga, az információ pedig cserealap, sőt biztosíték arra, hogy kormányoktól függetlenül uralhatják a birodalmukat, melyben különböző illegális tevékenységek révén gazdagodhatnak. A politika és az alvilág nem csak nálunk kötődik ezért össze ezer szállal, a világon mindenütt vannak lefizetett hivatalnokok, rendőrök és mohó politikusok, akiknek leginkább a kenőpénzek eltüntetése a legnagyobb gondjuk, amikor eljön a vagyonnyilatkozatok beadásának határideje...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.