2016. július 2., szombat

LÁZÁR BOLHACIRKUSZA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.07.01.


Igazán észrevehetné már a sajtó, hogy egy üresfejű, buta, magamutogató senkiből csinál hetente sztárt. Lázárnak megtetszett a szereplés, és az újságokat minden héten azzal töltik meg, hogy ő milyen ostobaságokat fecsegett a szokásos sajtótájékoztatóján. Senki nem jár utána semminek, nem nyomoznak, nem tényfeltárnak, ezt a piti köztörvényes trafikbűnözőt hallgatják és sokszorosítják millióknak.

Ezek a tájékoztatók, még csak nem is szakmaiak, nem is mérvadóak, nem is korrektek. A világon nincs ilyen, hogy egy exchibicionista kancelláriaminiszter pofázik hetente úgy, amerre az esze áll, és senki nem szól be neki, nem bojkottálják, hanem alig várják, hogy legyen valami, amivel megtöltsék az újságot, a lényeges dolgok, komoly munka helyett ezeket a semmitmondó üres fecsegéseket elemezzék egy héten át.

Egy önmagától eltelt ripacs magánszámai ezek, nem felelős politikus tájékoztatói Játszik a sajtóval, hülyének nézi őket, fényezi magát, gyönyörködik saját hangjában, élvezi a pozíciót és a hatalmat, kiéli a beteges szenvedélyét. A magyar sajtó pedig partner ehhez, mert ötlettelen szerkesztők ülnek a székekben, és örülnek, ha jön anyag. Mondjuk ki, hogy Lázár János egy nagy senki. Zéro, nulla, mínusz, senki. Amit lopott, az nem teszi őt semmivé...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.