2016. július 8., péntek

LÉNYEGÉBEN AMERIKA

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Bumber
2016.07.08.


A hét elején volt az egyik legnagyobb amerikai ünnep, július 4., amit a mai poszt szerzője, Bumber a helyszínen élt végig. Erről is szól beszámolója, emellett pedig (ha már az Egyesült Államok) ír egy kicsit a baseball-őrületről is, nem kevés fotóval és videóval megspékelve. Korábbi, Minneapolisról szóló írását itt olvashatjátok el.

„Első írásomban Minneapolis városa volt a téma (megint hangsúlyoznám, csak látogatóban vagyok itt, szóval amolyan igazi határátkelős posztot nem tudok írni, ezek inkább csak első benyomások egy hatalmas ország kis részéről), és noha voltak még érdekességek annak megjelenése óta (ha gondoljátok, szívesen beszámolok majd azokról is), most arra gondoltam, hátha érdekes lehet, hogyan zajlott július 4.-e ebben a középnyugati városban, és ha már eljutottam egy baseball-meccsre, akkor arról is beszámolok.

Kevés amerikaibb ünnepet tudok elképzelni július 4-nél (nem véletlenül, nyilván – talán még a Hálaadás az), így nagyon kíváncsi voltam, milyen is ez közelről nézve. Hát érdekes, na...
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.