2016. július 12., kedd

MOST KELL A LIGETVÉDŐK MELLÉ ÁLLNI! - ELINDULT A BONTÁS A VÁROSLIGETBEN

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.07.12.


Bár a múlt héten két vereséget is szenvedtek a Ligetvédők, bázisuk elvesztésével és a Közlekedési múzeum körülkordonozásával, de eddig nem létező ismertséget is nyertek. Kedd reggel pedig el is indult a Hungexpo és a Közlekedési Múzeum bontása. A következő hetek létfontosságúak lesznek azok számára, akik nem akarják elveszíteni a Városligetet mint a közemberek közparkját. Bár azt érdemes tudni, hogy ez a harc akár hónapokig, évekig is elhúzódhat.
 
A volt Kertem és most már volt Ligetvédő tábor helyén építendő Magyar Zene Háza projektet sürgeti az idő, a kormány cégének, a Városliget Zrt.-nek minél előbb el kell kezdenie az építkezést, ehhez pedig a jelenleg ott lévő épületek bontása szükséges.
 
Ma reggel pedig el is indult a bontás. Új munkagépek és plusz biztonsági őrök érkeztek a táborba, és elkezdődtek a munkálatok. Először a Hungexpo területén lévő sárga házat kezdték el bontani, ahol a Ligetvédők állítása szerint még bent vannak ingóságaik, illetve az épületen ott virítanak a napelemeik...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.