2016. július 9., szombat

NE ETESD A MINISZTERELNÖKÖT!

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.07.08.


Ha egy miniszterelnök – konkrétan a most érvényben lévő – elkezd trollkodni, annak komoly következményei lesznek.

A mindent és mindenkit elsöprő pökhendi erőszakosságát ráadásul egy egész kormányapparátus erősíti, egy sebtében összetákolt propaganda-minisztériummal megtámogatva. Ott vannak még ehhez neki a jó nagy számban létező hívei is. Nem csoda, hogy az említett társaság mára sikeresen szétrollkodta egész Magyarországot, így az egyre kevésbé képes betölteni a legfőbb funkcióját, mégpedig azt, hogy békés élőhelyül szolgáljon az itt élő emberek és más élőlények számára.
 
Látványos, de értelmetlen hadjáratai a különböző ellenségei ellen rengeteget rontottak Magyarország megítélésén és – a büszke győzelmi tudósítások ellenére – komoly pozitív eredményeket nem ért el.
 
Saját trolljai már mindenhová befészkelték magukat. Egy pompás példány például a Magyar Nemzeti Bankot tulajdonolja.
 
A teljesen értelmetlen nemzeti konzultációi semmi másról nem szólnak, mint a szándékos provokációkról. Sajnos a vezértroll körül egy egész szubkultúra alakult ki, akik láthatóan nem sokat törődnek a józan ésszel és inkább a szívükre hallgatnak. Ennek köszönhető, hogy a kormány különösebb megrázkódtatások nélkül vészelt át mindenféle általa elkövetett csínytevést és ármánykodást. Lehet az korrupció, esztelen látszat beruházás, kényszeres hazudozás, teljesen mindegy. Az alattvalók széles tömegét és szilárd meggyőződését semmi sem rendíti meg. Vitatkozni már nem is érdemes velük.
 
Egyetlen dologgal lehet valamennyire rájuk hatni, mégpedig ha hülyét csinálnak belőlük, ami szerencsére egyre könnyebb feladat. Ezt legfőképpen pont a kormány műveli velük. Aki azt mondja, hogy őt például kimondottan boldoggá teszi az, hogy egy 1.800-as falucskában hatmilliárd forintért felhúznak egy sportcsarnokot, azt nem érdemes komolyan venni és a békesség kedvéért azt hazudni neki, hogy ez bizony rendkívüli bölcsességre vall a részéről...

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.