2016. július 13., szerda

NEM ENGED A NYOMÁSNAK A 30 ÉVES SZEGEDI HÖK-ELNÖK

ATLÁTSZÓ - MUTYIMONDÓ BLOG
Szerző: mutyimondo
2016.07.13.


Ezekről ne maradj le!
 
Elengedték L. Simon kezét (Átlátszó)
Büszke a HÖK-tevékenységére Török Márk (Index)
Az államot hibáztatja a biznisz bedögléséért Hunvaldék cége (Átlátszó)
 
 
Ha van három perced:
 
Elengedték L. Simon kezét
Rákellenes sárgabarackmag, fitneszedző feleség által megszerzett állami földterületek, saját panzióhoz vezető közút közpénzen és számos Velencei-tó parti biznisz – ezek kísérték L. Simon László író, költő, borász politikai pályafutását. Az ív néhány nappal ezelőtt tört meg, amikor egy sajtótájékoztatón jelentették be a menesztését az államtitkári posztról, miközben L. Simon épp magyar őshonos fajtájú kutyák bronzszobrait avatta fel. (Átlátszó)
 
Büszke a HÖK-tevékenységére Török Márk
12 éve a hallgatói önkormányzat elnöke Szegeden Török Márk, az Indexnek azt nyilatkozta, az ellene felhozott 4 éves időkorlát érve ellenére sem mond le. Az SZTE felszólította a poszt elhagyására, a dékánok nyílt levélben kérik, hogy ne fellebbezzen a döntés ellen. Török viszont azt ígéri, addig marad, amíg nem rendeződik az ügye, egyelőre nem akarja otthagyni a HÖK-öt, aminek a létrehozására és tevékenységére kifejezetten büszke. (Index)
 
Az államot hibáztatja a biznisz bedögléséért Hunvaldék cége
Félmilliárd forintra perli a magyar államot a Hunvald György büntetőügyében lefoglalt Cessna miatt a volt VII. kerületi polgármester felesége tulajdonában álló cég, amely a repülőgépet üzemeltette. Az MSZP kerületi pártszervezete élére frissen megválasztott Hunvald valahai, alapvetően posztszovjet  bizniszekben érdekelt vállalkozásai mára kimúltak, az utolsót 2014-ben számolták fel. (Átlátszó)
 
Miskolcon a bűnszervezettel vádolt ügyvéd ügye
Debrecenben jogellenes fogvatartásra hivatkozva pótmagánvádlóként lépett fel az a bűnszervezettel vádolt ügyvéd, akinek ügyét a Nyíregyházi Törvényszék munkakapcsolatra hivatkozva korábban nem tárgyalta. A Debreceni Törvényszék bírói a pótmagánvád miatt kérték saját kizárásukat. A vád szerint az ügyvéd létrehozott egy bűnszervezetet, ami prostitúcióval, illegális cigarettaforgalmazással, valamint gazdasági társaságok színlelt értékesítésével és vagyonuk eltüntetésével foglalkozott. (Index)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.