2016. július 13., szerda

NEM A SZEXELŐ NŐK, HANEM A FRÖCSÖGVE KURVÁZÓK JELENTIK AZ ERKÖLCSI ROMLÁST

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: Ámon Kata
2016.07.12.


Az elmúlt hetek Balaton Soundhoz kapcsolódó cikk- és kommentvihara alapján úgy tűnik, az ország a menekültek elleni gyűlölködést egy jó kis nők elleni gyűlölködéssel „piheni ki”, amelynek elsődleges célpontjai a tizenéves fesztiválozó lányok, továbbá a nők, akik bikinit hordanak, és a nők, akik fesztiválokon szexelnek.

Én még abban a hitben nőttem fel, hogy a hatvanas évek óta ezek a dolgok nagyjából már átmentek a társadalomban, például nem kurvázik kórusban az internet népe random bikiniben pózoló nőkre, akik valószínűleg azt gondolták, készül róluk egy jó kép a soundos nyaralás közben, és nem pedig a nők tömeges elkurvulásának lesznek örök szimbólumai. Közben érdemes lenne pár képet megnézni Woodstockról vagy más, a szexuális forradalom idején szervezett fesztiválokról a kommentelőknek, mert azokhoz képest a Balaton Sound egy visszafogott fürdőruhakatalógus.

Csakhogy nyilván nem arról van szó, hogy tényleg bármiféle erkölcsi romlás következett volna be 2016 júliusában, aminek következtében minden, főleg tizenéves lány párezer forintért szexelne gazdag férfiakkal. Arról van szó, hogy a nők kurvázásával pont olyan zsigeri gyűlöletreakciót lehet kiváltani, mint az agresszív menekülteket ábrázoló kamuképekkel. Nem az számít, hogy a fele sem igaz, hogy kamuoldalak kamuírói jegyeznek le kamubeszélgetéseket, amiknek már a szóhasználatából ordít, hogy egy elég rosszul megkomponált, nőgyűlölő butaság az egész, mert nincs olyan ember, aki úgy kommunikálna, ahogy ezek a cikkek sejtetik.

Nem ez a lényeg, hanem az, hogy az emberek imádják a kurvázást, és főleg akkor imádják, ha egy kulturálisan egyébként is lenézett fesztiválhoz tudják azt kötni. Az erkölcsi romláson álmegbotránkozó emberek, akik másokat aláznak, miközben kéjes örömmel merülnek el a cikkekben és fotókban arról, hogy az általuk csak pórnépnek titulált fesztiválközönség hogyan, kivel és mikor szexel. Akik egy olyan drága fesztiválon szörnyülködhetnek, ahova szerintük csak gazdag, de buta gyúrós csávók járnak bulizni buta zenére, akik bunkók a nőkkel, de ezek a nők ezt szeretik. Nyilván ki ne imádná, ha nála négyszer nagyobb férfiak zaklatnák az utcán, és mivel nem mernek nekik visszaszólni, ezért meg is van a konklúzió, hogy ez mennyire menő, hogy ilyen vicces fiúk vannak a világon (igen, még az Index.hu is ezt üzeni). A Balaton Sound férfi közönségét ugyanúgy lenézzük, és mintha valami modern emberi állatkertté változott volna a média a Sound idejére, őket is valami fura emberi fajként mutogatják, amin aztán a decens és disztingvált középosztály jókat szörnyülködhet...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.