2016. július 18., hétfő

ORBÁN SZÁMÁRA A MENEKÜLTPOLITIKA A HERGELÉST, AZ EMBERI ÉLET ELLEHETETLENÍTÉSÉT JELENTI

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Szigetvári Viktor
20126.07.18.


Tömeg verekedés tört ki Magyarországon, a kiskunhalasi menekülttáborban. Embernek lenni csak emberi körülmények között van lehetőség.
 
Ahol nincs lehetőség tisztálkodásra, ahol százával vannak a mocsokban összezsúfolva emberek, ahol bogarak rágják a gyermekek testét, ahol a magyar hatóságok állatokként bánnak a hazánkba menekülő emberekkel, ott ne várjunk kulturált, szabálykövető viselkedést.
 
Ott előbb-utóbb elfogy a türelem. Ott előbb-utóbb konfliktus és verekedés lesz, és lesz mire hivatkoznia Orbán Viktornak, hogy a kormánya miért bánik állatként a menekült emberekkel annak ellenére, hogy közben minden pénzügyi támogatást megkap az Európai Uniótól.
 
A magyar kormány számára a menekültpolitika a hergelést, az emberi élet ellehetetlenítését jelenti. Nem keménykezűség ez, nem biztonságteremtés ez, nem európai viselkedés ez. Ez egyszerűen csak öncélú macsóskodás, hatóságilag támogatott gyűlöletkeltés (ezt láthattuk Körmenden is, ahol később minden Fidesz-vád hazugságnak bizonyult), balkáni tempó; oda akarja vezetni Orbán Viktor ezt az országot, a hazánkat...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.