2016. július 26., kedd

ORBÁNÉK HAZUDNAK, DE ETTŐL MÉG ÖVÉK A VALÓSÁG

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.07.26.


Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéből a Kossuth Rádió azt a mondatot emelte ki, hogy az USA küldi a menekülteket. Szijjártó Péter szerint az iszlám terrorizmustól független müncheni lövöldöző ámokfutása a terror elleni háború mérföldköve, mert magyar áldozat is volt. A kormány plakátjai azt sugallják, aki menekült az terrorista. Orbán szerint Magyarország a biztonság, a béke szigete, és a legjobb hely ma Európában. Hosszan sorolhatnánk még a mondatokat.
 
Mindegyikről tudjuk, hogy hazugság. Ők is tudják, hogy hazugság, mi is tudjuk, hogy hazugság. Mégis ők nyernek.
 
Ennek az oka az, hogy az igazság ismerete nem segít akkor, amikor a mesterségesen felépített valóság nem tart igényt az igazság szolgálataira.
 
Orbánék nem azért hazudnak rendületlenül, mert az igazságot akarják birtokolni, hanem azért, mert a valóságot akarják kontrollálni. Nem azt akarják, hogy okosak legyenek, és igazuk legyen, hanem azt, hogy hassanak az emberekre, és irányíthassák őket.
 
Egy olyan világ képét rajzolja le jelenleg a kormány, amelyben a bűn, a terror tobzódik mindenhol, a nyugati demokrácia pedig haldoklik, és azért ül benne tort a terror, mert demokratikus, liberális, a szabad gondolkodást támogató, befogadó volta miatt támadják a terroristák. A Káosz eluralkodik, miközben Magyarországon egy erős kezű vezető tart rendet Orbán személyében, aki megakadályozza, hogy betörjön ide a terror, és Európa bástyáját hozza létre Kelet-Európában.
 
Mint Törökországban, vagy Ororszországban...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.