2016. július 27., szerda

ORBÁNÉK MINDENKIT LEHÚZNAK A POSVÁNYBA, EZÉRT NINCS VELÜK BRATYIZÁS

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2016.07.26.


Zokon vették a Quimby rajongói, hogy kedvenc együttesük elment Orbán házi fesztiváljára, Tusnádfürdőre. A Quimby Facebook-oldalán nem csitulnak a kedélyek, a kommentelők változatos érzelmi skálán csalódottságuknak vagy felháborodásuknak adnak hangot.

Hab a tortán, hogy mindez másfél hónappal azután történik, hogy az együttes tagjai egy
interjúban deklarálták: nem vesznek részt politikai rendezvényen.

Akkor tisztázzuk a tényeket. Aki az elmúlt 20 évét nem egy sötét pincébe bezárva töltötte, az pontosan tudja: Tusnádfürdő régóta a legkirekesztőbb fideszes mentalitás szimbóluma.

Orbán évről évre itt adja elő a legmocskosabb dumáit arról, hogy a baloldal „genetikai alapon” hazaáruló, ráront a nemzetére, idegenszívű, stb. A miniszterelnök idén épp a teljes Európai Uniónak üzent hadat a nevünkben, valamint beállt a populista szélhámos Donald Trump mögé, akit eddig csak olyan politikusok dicsértek, mint Vojislav Seselj, szerb háborús bűnös.

Ezen kívül volt még az idei Tusványoson vérbő kommunistázás, buzizás, migráncsozás, az előadók közös nyilatkozatban agitáltak Orbán népszavazása mellett, valamint fellépett a szellemi nehéztüzérség Rogán Cecília is. Az egész dzsemborit állami milliókkal tömte ki a hatalom.

Mindez régóta tudható – nem tavaly óta zajlik ebben a szellemiségben a hírhedt fideszes buli...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.