2016. július 2., szombat

ROGÁN CECÍLIA, A DOLGOZÓ NŐ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.07.01.


Rogán Cecília a Borsonline-nak adott interjújában azt állította, hogy ő nem celeb, hanem dolgozó nő. Ugyanebben a lapban tavaly augusztusban "Rogán Cecília most tényleg megmutatta mekkora mellei vannak - fotóval" címmel számoltak be a miniszterefeleség Hello Magazinban közölt fotóiról.

A látottakat úgy kommentálták, hogy "most be is hajolt", s "mi már alig várjuk, hogy a kezünkben tarthassuk. Mármint az újságot". Ócska celebkurvákról, patiribancokról, esetleg pornószínésznőkről jelennek meg hasonló jellegű kommentárok bulvárlapokban is. Rogán Antal felesége egy bulvárlap címoldaláról közli, hogy ő nem celeb, hanem egy dolgozó nő, mint mindenki más. Miközben ma ők rendszer kirakata, a három dolgozó nő, Rogán, Cecília, Sarka Kata és Vajna Tímea. Ők a minta, a dolgozó nők ideáltípusai.

Rogán Cecília életében soha nem dolgozott, pontosan tudta, milyen életformát választ, amikor a dúsgazdaggá lett korrupt belvárosi polgármesterhez hozzáment, ezért ezt az új szerepét annak tudja be, hogy közös vállalkozásba kezdett a másik nem celeb dolgozó nővel, Sarka Katával. A munkája az lesz, hogy részt vesz a Sarka Kata tulajdonában levő szépségversenyek zsürijében, és a verseny után a közös médiaügynökségük foglalkoztatja majd az "itt sikeresen szereplő lányokat".

Ez lenne tehát a munka. Magyarul mutogatható lányokat keresnek, akiket kiközvetítenek majd rendezvényekre és egyéb célokra. Szép munka. A prostitúció a családtól amúgy sem áll olyan messze. Rogán Cecília férje egy politikai prostituált, hozzá képest ezek a lányok csak kezdők. A szépségveresenyek mindenhol az alvilág szerves részei, ez Magyarországon elválasztahattlan a fideszes hatalomtól. Lásd Rogán-Portik találkozók...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.