2016. július 10., vasárnap

TROLL 007 JELENTKEZEM

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.07.10.


Vége van a NATO csúcsnak.
Varsóban, a nemzeti stadionban egyeztettek a NATO-tagállamok vezetői. A résztvevők arról állapodtak meg, hogy a transzatlanti szövetség katonai erőket telepít a balti országokba és Lengyelországba, emellett megerősíti a légi és tengeri jelenlétét is a térségben.
Természetesen mindezt a biztonságra törekvés jegyében, az oroszok ingerlése nélkül.
Az oroszok meg nyugdíjazták a Balti Flotta vezetését, elégtelen harckészültség okán.
De a NATO-csúcson megvitatták a kibertér problémáit is és megállapították, hogy rengeteg támadás éri a szövetséget és annak vezető erejét, a Nagy Egyesült Államokat, mindenféle Putyin által aktivizált trollok helytelenítik az amerikai külpolitikát, ami tűrhetetlen.
Ezzel többé-kevésbé egyidőben értesülhetett a világ arról, amit az elmebetegek kivételével már mindenki tudott, hogy az iraki háborút egy hazugság indokolta, nevezetesen, hogy Szaddam Husszein veszélyt jelent az emberiségre, többek között azért, mert tömegpusztító fegyvereket birtokol.
Ezért aztán sikerült lerohanni Irakot és Bush felakasztotta egy szuverén állam elnökét, merthogy a kötelet helyette egy iraki állampolgár csomózta az iraki elnök nyakára, az csak formai probléma...

Így aztán a NATO csúcs amerikai információkra alapozott döntései döntései kétségkívül messzemenőleg indolkolják a katonai jelenlét növelését, beleértve a hozzánk telepítendő katonai vezetési pont létesítését is, melynek egy kétségtelen eredménye azonnal mutatkozni fog: célponttá válunk az orosz rakéták számára.
Mit mondjak, a hír megnyugtató, még szerencse, hogy nem akarjuk magunk ellen hangolni az oroszokat, mi lenne, ha ez is a céljaink között lenne?
És hát a nemzetközi szerződéseket betartjuk, nem telepítünk állandó támaszpontokat az orosz határok mellé, csak ideiglenesen állomásoznak NATO csapatok Lengyelországban, a Balti államokban, hétfőn hollandok, kedden angolok, szerdán amerikaiak és így tovább, csak a technika meg a fegyverzet marad, mert mi nem szarunk a kútba, csak a kávájára
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.