2016. július 25., hétfő

TURISZTIKAI BIRODALMÁNAK BŐVÍTÉSÉBE KEZD MÉSZÁROS LŐRINC, FELKÉSZÜL A NEMZETI HOTELBIZNISZ

MAGYAR NARANCS - HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.07.24.


Orbán Viktor Tusványoson mondott nagyokat a hétvégén. A müncheni ámokfutó nem köthető az Iszlám Államhoz. Utolsó kört téve kivonult az Uber Magyarországról. Nemzeti Panteon a Gellérthegyen, letelepedési kötvények szerzése gyorsított eljárással, amerikai elnökválasztás. Hétvégi hírek.

Orbán Tusványoson eltemette a nyugati világot. Az európai világ megbukott, Brüsszelnek leáldozott, gazdasági elit- és demokráciaválság van, a félelem pedig napról napra nő – olvasható az Index részletekbe menő cikkében. A magyar miniszterelnök tusnádfürdői beszédében szokásához híven keményen osztotta az észt. Orbán Viktor megint nekiment az EU-s vezetőknek, a nyugat-európai berendezkedésnek, de nem volt rest állást foglalni az amerikai elnökválasztás kapcsán sem, elsőként állt be Donald Trump mögé. Az egyre unalmasabb tusványosi Orbán szereplésről itt ír a Villámnarancs röviden, amelyből egyébként (persze) az is kiderült, hogy Európában Magyarországnál demokratikusabb ország még Nyugaton sincs, a fiatalok számára pedig páratlan perspektívát nyújt e vidék, hála a megfelelő kormányzásnak.

Ideje letelepedni: Magyarország a lehető világok legjobbika

„Már fél évet sem kell várnia annak a külföldinek, aki letelepedési államkötvényt vesz, mert júliustól automatikusan jár a letelepedési engedély. Az Orbán-kormány eközben közpénzmilliárdokkal támogatja az offshore cégeket” – tudatta olvasóival a Magyar Nemzet. Ennyit Európa védőbástyájáról, olvasható a Villámnarancsban...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.