2016. augusztus 20., szombat

250.350 OLVASÓ, 1 HÓNAP ALATT, AVAGY HOGYAN BLOGOLUNK

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG
Szerző: Szarvas Norbert
2016.08.19.


A blogolás csak először szerencse

Igazi titkot fogsz olvasni az elcsépelt sablonok helyett, ugyanis valódi számokkal fogok dobálózni. Ezek a számok ráadásul nem egyszer és nem kétszer jöttek össze. Tehát a szerencse faktort kipipálhatjuk. Ha kiváncsi vagy, akkor azt fogom neked alapszinten megmutatni, hogyan lehet elérni minden hónapban 2-300.000 ezer olvasót anélkül, hogy pénzt költenénk reklámozásra. A felmerülő kérdéseidet kérlek email-en tedd fel, hogy személyesen tudjunk kommunikálni.

Kulcsfontosságú megértened, hogy nincsen ingyen blogolás!!!!

Ma még mindenki erről beszél, mint legfőbb marketing érv. Igaz, hogy blogot ingyen vezethetsz. Ha jó a cikk, akkor pedig különböző internetes hírmegosztó portálok generálják az olvasottságot. Ettől függetlenül te minimum az idődet rakod bele a dologba. Az idő pedig valójában a te vagyonod, amit a piac majd beáraz neked. Amikor blogot írsz, akkor értelemszerűen nem tudsz mással foglalkozni. Tehát a kérdés az, hogy amikor blogot írsz, akkor mennyi pénzt nem tudsz megkeresni abban az időintervallumban?
 
Senki nem szeret saját magának blogolni. Mindenki azért kezd el blogolni, hogy olvasók ezreihez juttassa el saját gondolatát, észrevételét vagy másolt tartalmát. Különböző módokon, de minden bloggernek az olvasottság növelése az egyik alapvető célja. A diagrammban ezért a "megkeresett pénz"-t átírhatod "megszerzett olvasók"-ra vagy bármire, ami számodra értékkel bír, amiért ezt csinálni szeretnéd és ami számodra megfelelő ellenérték a befektetett idődért cserébe.
 
Hogyan jussunk el a fordulópontig?
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.