2016. augusztus 29., hétfő

A FEGYVER TE VAGY

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.08.29.


Időnként kimondom, vagy leírom: FORRADALOM. Aztán akkor a Zemberek egy része halottak tömegeiről vizionál, másik része meg gránátvetőket kezd posztolgatni a fészbukon.

Ezek persze törvényszerű reakciók: egyszerre van jelen Orbánisztánban a félelem, meg az agresszió. Érzelmi alapú társadalmat épít évtized(ek) óta, minél kevesebb a gondolkodó ember, annál könnyebb a manipulátorok dolga. De ezt a Rezsimet csak higgadt józan ésszel lehet legyűrni. És persze ehhez igazodó tettekkel, mert a szavakra nem hallgat. A higgadt józan ész pedig ad is megoldást. Nem kockázatmentes, de nem is tömegbelövetős-vérengzős, és páncéltörő gránátok sem kellenek hozzá, meg akasztás sem. Mondok néhány egyszerű törvényszerűséget, lehet majd kipipálgatni, ha eljön az ideje.

Kezdjük a tömegbelövetéssel. Ehhez kell pár dolog. Először is egy parancs, ami erről szól. Oké, tételezzük föl, hogy Orbán simán kiad ilyet. Kétlem egyébként, onnantól ugyanis emberiesség elleni bűncselekményért éppoly háborús bűnössé válik, mint Milosevic, és ez leszűkíti a világban való elbújási lehetőségeit. Ha van valakinek párszázmilliárdos vagyona, márpedig Neki van, az el tud bújni a földgolyóbison, ha nem az egész világ kezdi el megkeresni. Egy vitathatatlanul tömeggyilkossá vált figura pedig minden demokrácia ellensége lesz azonnal, így aztán megkeresik és meg is találják. Szóval ha forrongás van, akkor a kőgazdag pali inkább lelécel, hogy élvezze egy eldugott zugban a vagyont, mintsem a világ első számú körözési fényképe legyen.

De ha mégis. Lőparancs kiadva, volt már ilyen is a magyar történelemben, lássuk. Csaxólok: minden ilyet kiadó diktátor elbukott, mert a végrehajtók nagy része nem vált végrehajtóvá. Ha nem lett volna a ruszki 48-ban, meg 56-ban, akkor biz durva véget ér a tűzparancs kiadója. Most azonban olyan a világpolitika, hogy semilyen külső beavatkozás nem lehetséges, így aztán aki ilyen parancsot kiad, és végrehajt, az a hímtag rossz oldalára kerül, de nagyon. Tömegével szerezve személyes tapasztalatot az ellenem folytatott koncepciós eljárásokból, meg a tüntetések szervezése közben az utcán: a magyar átlagrendőr nem fog a Népre lőni. Senki és semmi kedvéért. Ha meg a kollégája megteszi, akkor egymást fogják lerendezni. És sokkal több az, aki nem lő a népére, mint az, aki hajlandó lenne erre. És azt pesze azok is tudják, akik hajlandóak lőni: az első lövés életük utolsó megélt aktusa lenne...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.