2016. augusztus 23., kedd

A LOVAGKERESZTES MAGÁNYOSSÁGA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.08.23.


...Nem az első eset, hogy egy kitüntetés vihart kavar, de eddig általában nem a kitüntetett, hanem inkább a kitüntető személyével volt baj.
Gyurcsány kezéből nemigen szerette némely jobboldali átvenni a kitüntetést, volt, aki elfelejtett vele kezet fogni, mert nem tartották eléggé demokratikusnak, de ez a szokás Orbán hatalomrajutásával feledésbe merült – ő szinte minden jobboldali számára maga a megtestesült demokrácia.
A demokratáknak meg volt gyerekszobájuk, meg aztán nem is kényeztette el őket kitüntetéseivel a kettéfűrészelt ellentengernagy-imitáció, amit pedig nem adnak oda, azt nehéz visszautasítani.

Ezren próbálkoztak ezidáig a demokraták egységbe kovácsolásával, sikertelenül. de most végre sikerült. Bayer Zsolt lett a siker kovácsa.
Persze az ügyet túldimenzionálni nem kell, ettől még nem fog Orbán Viktor megvilágosodni, se a csicskásai nem fognak önérzetre kapni, minden marad a régiben, legfeljebb a felcsúti kisvasúti modell kerül alkalmazásra: ha nem tetszik. majd meghosszabbítjuk Vlagyivosztokig.
Ha nem tetszik Bayer kitüntetése, hát kitüntetjük mégegyszer és mégegyszer, míg csak úgy nem néz majd ki, mint Brezsnyev fénykorában.
A mi vezérünk önérzetes ember, nem tűri az ellentmondást...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.