2016. augusztus 3., szerda

A NÉPSZAVAZÁS ÉRTELME

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2016.08.02.


...nem lehet uszítani a köztársaság ellen, a keresztények ellen, a zsidók ellen, a melegek ellen, és aki mégis megpróbálja, az ellen a lehető a legkeményebb módon kell fellépni, és az tényleg nem néz ki jól, és csak olyanokra szabad bízni az ilyesmit, akik nem találnak benne élvezetet. 

A pápának természetesen igaza van. Ki kell mondania, hogy nem csak az Iszlám nevében követtek el borzalmas bűnöket, sőt a legborzalmasabb bűnöket nem az Iszlám nevében követték el. Neki ezt ki kell mondania, mert ő Jézus Krisztus egyházának vezetője. Nekem nem kell kimondanom (jó, ha nem feledkezem el róla, és tucatnyi meggyilkolt rokonom, akiket bizony nem muszlimok öltek meg emlékeztet rá, ha esetleg elfelejteném), számomra ez most egy nagyon konkrét háború, egy nagyon konkrét vallás fanatikusaival, de nem a pincérrel, a zöldségessel vagy Najat Vallaud-Belkacemmel, mert  aki velük akar háborúzni, azokról tudnunk kell, hogy csak a vér szagára jöttek elő onnan, ahová hetvenegy éve taposták őket.

Ehhez az egészhez Orbán Viktornak, és az ő pimfli kis népszavazásának semmi köze. Az a népszavazás Habony Árpád következő thaiföldi barátnőjéről, és az ő hasáról felszívható porszerű anyagról, bizonyos Tiborcz úr által elbirtokolt megyei jogú városokról, gázszerelők, fogorvosok, kedvelt maffiózók csilliárdjairól szól, és Orbán miniszterelnök úr ezen célok érdekében akár mákos bejglit is rendezhetne népszavazás helyett.

Ez itt csak egy professzionálisan működtetett politikai gépezet, amelyik nem ismer sem istent, sem embert, és bármikor kihozza a legrosszabbat a szerencsétlen magyar népből, amelyet lassan felzabál.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.