2016. augusztus 30., kedd

A PISZKOS MUNKÁT A NŐKRE BÍZZA A FIDESZ

CSEPELIEK ÚJSÁGA BLOG
Szerző: Rab László
2016.08.30.


Meglehetősen sok a Fidesz körül a tájékozatlan és naiv, de mindig jókor, jó helyen lévő hölgy.

Gabi néni kezdte a sort Fejér megyéből, amikor vasárnapi boltzárügyben beelőzte az MSZP-t. Hasonló műfajban jeleskedett Erdősi Lászlóné, a herceghalmi polgármester neje, most pedig Bayer Zsolt kitüntetése ügyében tűnt fel a rasszista újságírót lovagkeresztre javasló asszony.

Gabi néni, a 65 éves baromfitenyésztő tavaly októberben úgy
„hekkelte" meg a népszavazást boltzárügyben, hogy pár másodperccel hamarabb érkezett a kérdése az Országos Választási Irodára, mint a szocia­listáké. Simonné Gercsényi Gabriella jött, látott, és eltűnt. A Tordas község határában élő asszony bazárt működtetett – és működtet ma is – lakóhelyén. Amikor a helyszínen érdeklődtünk, a „szemét multikat" szidalmazó férje a rendőröket is ránk hívta. A jogügyletekben és a népszavazási kérdésekben igen „jártas" hölgy csak annyit tett, hogy megakadályozta a boltzár megszüntetéséért küzdő MSZP-t a kérdés benyújtásában.

Utána annak ellenére sem kezdett aláírásgyűjtésbe, hogy a Kúria előre engedte. Viszont elérte, hogy az MSZP további négy hónapig nem nyújthatta be azt a kérdést, hogy semmisítsék meg a boltzártörvényt...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.