2016. augusztus 7., vasárnap

A VILÁG PANCSEREI VAGYUNK, HA 1300 MENEKÜLT MIATT ELTŰRJÜK EZT A PIMASZ TOLVAJTEMPÓT

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2016.08.07.


Bejött a Fidesznek a menekültpara – írja az Index. Az emberek kétharmada csontra benyalta a habonyi gyűlöletpropagandát és retteg a menekültektől. Mert azok majd felrobbantják/elveszik a munkáját/kultúráját.

Mindezt úgy, hogy az országban gyakorlatilag nincsenek menekültek. Nem voltunk, nem vagyunk számukra célország, ami érthető: olyan nyomort és kilátástalanságot hozott a Fidesz-rezsim, ami elől eddig 500 ezer magyar menekült Nyugatra.

A Fidesz gyűlöletkommunikációja pontról pontra a náci propaganda receptjét követi:
  • felszítja a félelmet és a rettegést
  • megnevez egy jól körülhatárolható csoportot, mint a veszély forrását
  • a gyűlölet célpontjait nem szuverén emberekként, hanem mint egy csoport tagjaiként, annak vélt jellemzőivel azonosítja
  •  a mesterségesen generált félelemre és rettegésre önmagát kínálja megoldásként...
Az ijesztő az egészben, hogy míg a magyarok 99,9 százalékának nincsenek személyes tapasztalatai a menekültekkel, inzultus soha nem érte őket, mégis rövid idő alatt milliókban sikerült felszítani a zsigeri félelmet és gyűlöletet, csupán a szenzációhajhász bulvármédia és az agymosó kormánymédia által.

Mindezt olyan emberekkel szemben, akik a földi pokolból, terroristák által szétbombázott városokból menekítik a családjukat, hátrahagyva mindenüket...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.