2016. augusztus 31., szerda

AZ SOHA NEM ZÖKKENTI KI A SZERVILIS SEGGNYALÁSBÓL CSIZMADIA LÁSZLÓT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2016.08.30.


...Csizmadia elvtárs szerint egyelőre nem lesz Békemenet sem itthon, sem pedig Brüsszelben, de „abban az esetben azonban, ha radikálisan megváltozna a helyzet, azaz sokkal több és agresszívan megnyilvánuló migráns jelenne meg, megszervezzük a Békemenetet”. Addig is haknizunk végig az országon és a határon túl is, kampányfilmet készítünk és mossuk rendületlenül az agyakat. A szavazás érvényes lesz, mert egyrészt tűrhetetlen, hogy az ellenzék a távolmaradásra buzdít, másrészt „sokan azért mennek el, mert úgy gondolják, hogy most jött el a visszavágás ideje 2004. december 5-ért”.

Nem tudom, Csizmadia mit szed, és tisztában van-e egyáltalán a beszedett cucc tudatmódosító hatásaival, de mindig őszintén rácsodálkozom arra, hogy emberek képesek egy kis alamizsnáért bármit és annak az ellenkezőjét is meggyőződéssel állítani. Igaz, Csizmadiára ez annyira nem igaz,
ő már évekkel ezelőtt is több tízmillióval támogatta a CÖF-öt, bár cége több millió forintos veszteséget termelt, de a hazafiság és a falig elmenő hülyeség bármilyen csodára képes. Hacsak nem így történhetett.

El nem tudom képzelni, mi köze lehet a jogkövetkezmények nélküli kamunépszavazásnak az egyebek mellett a határon túliak kettős állampolgárságára vonatkozó gyurcsányi népszavazáshoz, de hogy Csizmadia ilyen történelmi kontextusba helyez és összekapcsol egy nem ügydöntő és egy ügydöntő népszavazást, elég súlyos elmeállapotra enged következtetni.

Az tény és való, hogy azóta magyar állampolgársághoz juttatott embereket próbálnak most egy hazug, idióta ügy mellé állítani, amikor azt kérik tőlük, szavazzanak arra, hogy Magyarország egyetlen darab menekültet se fogadjon be. Hogy ennek milyen pragmatikus haszna lesz egy romániai magyarra nézve, azt Csizmadia nem árulta el. Nehéz is lett volna, hiszen a népszavazás eredményéből semmi nem következik és Románia akkor is befogad majd menekülteket, ha Orbán Viktor a földhöz veri magát. Ezeknek az embereknek pedig nem Orbán Viktorral kell együtt élniük, hanem ott, ahol eddig is.

A ki nem mondott gyurcsányozáson túl, Csizmadiának arra sem sikerült még soha értelmes választ adnia, milyen ország az, ahol egy kétharmados parlamenti többséggel bíró kormányzópárt mellett – szimpátiától vezérelve – menetelni szükséges. Ha nem az észak-koreai modell meghonosításáról van szó, akkor ennél nagyobb baromságot nehéz elképzelni. Milyen békemenet az, amely a gyűlölet szétterítése és a rettegés fokozása, de legalábbis szinten tartása mellett foglal állást? Hogyan lehet a gyűlöletért békemenetelni? Sehogy, Csizmadia úr!...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.