2016. augusztus 1., hétfő

BOCSÁNAT, DE MIKOR IS KÉRDEZETT MEG BENNÜNKET A FIDESZ A LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYES BEVÁNDORLÓKRÓL?

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2016.07.31.


"A magyar embereknek joguk van eldönteni, kivel akarnak együtt élni" 

Ezt a bugyuta, hatásvadász szlogent szajkózza most orrvérzésig a Fidesz minden szóvivője, „elemzője”, propagandistája és trollja.

Bárcsak annyi ezresem lenne, ahányszor hallottam az elmúlt hónapokban: Csányi Sándort megvehetném belőle kilóra.

Orbánék grandiózus gyűlöletkampányt szerveznek a menekültek ellen, amire legkevesebb 5 milliárd adóforintunkat szórják el.

Az egész gerjesztett hisztéria apropója, hogy az Unió azt kérte, ideiglenesen fogadjunk be 1300 ellenőrzött, tényleges menekültet, akik a szíriai pokolból menekültek el. Ezt a szimbolikus gesztust várja tőlünk az az Európai Unió, amelyik több mint 10 éve minden magyar közberuházást finanszíroz, és amelynek a támogatásain élősködve milliárdossá hízott a komplett fideszes pereputty, a vőkig és másodunokatestvérekig bezárólag.
1300 ember miatt megy az egész hisztéria, emiatt az 5 milliárdos gyűlöletkampány, emiatt az újabb 5 milliárdos népszavazás, és emiatt gyalázza az Uniót hónapok óta az összes nímand Szijjártótól Kovács Zoltánon át Németh Szilárdig.

És persze azért, mert 2016 nyarára a migránsügy maradt az egyetlen téma, amiről nem az égig érő fideszes korrupció jut az emberek eszébe az első másodpercben.

Pedig juthatna. A még fideszes mércével mérve is ritka mocsokságnak számító letelepedési kötvénybizniszben konkrétan összeér a bevándorlás és a fideszes korrupció.

Röviden a lényeg: Európán kívüli országok ismeretlen módon meggazdagodott szélhámosai megvehetik a magyar (egyben európai uniós) állampolgárságot, ha „letelepedési kötvényt” jegyeznek.

A kötvényt kizárólag Fidesz-közeli offshore-cégeken és ügyvédi irodákon keresztül lehet megszerezni, akik egészen bődületes jutalékokat vágnak zsebre a semmiért. Bónusz: a kötvények árát kamatostól kell majd visszafizetnünk a kínai és orosz milliomosoknak - és a piaci kamatnál jóval magasabb hasznot adunk nekik.

A Magyar Nemzet szerint a közvetítő cégek eddig 84-101 milliárd forint (!!) között kereshettek 2013 óta. Ebből legalább 33 milliárd közpénznek tekinthető, mivel a kötvények után járó, a magyar állam által fizetett kamat nem befektetőkhöz, hanem a közvetítőcégekhez kerül...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.