2016. augusztus 10., szerda

IDILL A DUNÁN ÉS MOSZKVÁBAN, POKOL ALEPPOBAN

MAGYAR NARANCS - HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.08.09.


Az első magyar aranyérmek árnyékában lezavarta első ülését Lázár vadiúj kabinetje, Orbán motorcsónakba pattant jó barátjával. Hírek.

Stratégiaszövés

A magyar kormány nem ám csak úgy jókedvéből hozta létre a stratégiai kabinetet, hanem azért, hogy ott stratégiai kérdésekről tárgyalhassnak Lázár János főstratéga vezetésével a nemzet stratégái, az első ülésen nem kevesebb mint 31 téma, akarom mondani stratégia került terítékre – adta hírül az MTI, persze nem éppen ezekkel a szavakkal. A közelmúltban némi kormányátszervezéssel létrehozott kabinet első ülésén többek között Balog Zoltántól Pintér Sándoron át Rogán Antalig mindenki ott volt, aki stratégiai kérdésekben számít, ám Lázárék voltak olyan figyelmesek, hogy ennél többet nem kötöttek a sajtó orrára a roppant fontos munkáról. Nyilvánvalóan nem akarják terhelni bonyolult politikai ügyekkel a Hosszú Katinka-mámorban úszó közvéleményt. Apropó: három a magyar érem per pillanat. (Forrás:
Index)

Egy csónakban evezünk

Nem hivatalos látogatásra érkezett Budapestre Orbán talán legkedvesebb szövetségese, Jarosław Kaczyński, a lengyel Jog és Igazságosság párt vezetője, és ha már itt volt, Orbánnal és Kövérrel motorcsónakoztak is egyet a Dunán. A tavaly ősszel kormányra került pártot Lengyelországban azzal vádolja az ellenzék, hogy hasonló illiberális rendszert épít, mint Orbán, sőt, szinte majmolja a magyar miniszterelnököt, mutatott rá a hírről elsőként beszámoló
Index.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.