2016. augusztus 29., hétfő

INGYEN MÉG A FORRADALMI DALSZERZŐ ÉS A KURZUSLOVAGINA SE LEHET ENNYIRE VESZÉLYESEN HÜLYE

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2016.08.28.


Schmidt Mária NERtársnő, a szabad Magyarország szimbóluma, aki az általa tartott sajtótájékoztatóról nem átallotta kitiltani a minap a nem seggnyaló médiát, aki terrorházmester és forradalomügyi kormánybiztos, egyben Orbán Viktor szinkronhangja, aki nem mellesleg történésznek csúfolja magát, ezúttal a havi 4-7 ezer olvasóval rendelkező, közmédiás blogján (azért közmédiás, mert akár havi 250 ezer forintot kaphat az adófizetők pénzéből az, aki egy ilyen oldalt vezet) dobta el az agyvelejét. Vagy az agya helyét betöltő valamit.

Úton vagyunk Európa izraelizációja felé. A Nyugat ballib elitjén kívül ez mára mindenki számára világos. Hogy ők miért áltatják magukat? Vagy mennyiért játsszák el, hogy óvatlanok, jóhiszeműek és „humánusak”? Annyit már mindannyian megtanultunk errefelé, hogy ingyen senki sem hülye. Főleg azok nem, akik hozzászoktak, hogy busásan megfizetik őket

– indítja Schmidt Mária kurzustudós (sok benne a kurzus, de legalább igen kevés a tudás) és forradalmi dalok szerzője minden bizonnyal megrendelésre készült dolgozatát, és önkritikának egészen jó lenne az idézett szöveg második része, ha annak szánta volna a művésznő és ha képes lenne erre a műveletre. De nem.

A tendenciózus ballibezésbe belegárgyult apologéta (A Nyugat ballib elitjén kívül…; Amikor orientációs zavarában a nyugati ballib…; …az elitté szervesült ballibek és a hozzájuk idomulók…; Vajon a Nyugat ballib elitje szimplán ostoba…; …ballib politikai boszorkánykonyháinak…; Miközben a ballibek állítólag az azonos neműek házasodási jogáért szállnak síkra…; …ballib álmokat, melyek semmibe veszik a demokratikus berendezések területi korlátait; a baloldali terrorizmus minden megnyilvánulásával…) mondhatni ügyesen és következésképpen gyomorforgatóan keveri a sikamlós féligazságokat a NER-újbeszél által megkövetelt uszító rigmusokkal. Pontosan ugyanazokkal az általánosító, torzító fordulatokkal operál, amelyeket az állampárti politikusok, különösen az Orbán Viktor által előszeretettel használt bikkfa- és konyhanyelv szólaltat meg naponta.

Az indokolatlanul hosszúra nyúlt köpködő értekezés valójában egy izzadságszagú próbálkozás arra, hogy egy kétségtelenül létező, valós problémát, amely megoldások tömkelegét teszi szükségessé a jelenben, és amely páratlanul nehéz feladat elé állítja Európát, pusztán ideológiai kérdéssé degradálva (ballib migránssimogatók versus mikereszténynemzetiek) értelmesnek tűnő gondolatokat csűr-csavar-ír át azért, hogy a mindmeghalunk felelősségét amazok nyakába varrja.

A lényeg az, hogy a muszlimok már régen elkezdték ellenünk a totális háborút, amelynek célja Európa elfoglalása és kiirtása. Pont ahogyan Izraelben történik ez a palesztinok és zsidók összefüggésében. (Nem teljesen világos, hogy ki kicsoda ebben az egyenletben és miért.) Ezt a folyamatot alapvetően Merkel kancellár és Németország generálja, amely szégyelli múltját, röstelli jelenét, és alig várja, hogy globalizált világpolgárrá válva, valaki, mondjuk, a muszlimok leigázzák őket és ezzel megváltsák őket náci múltjuktól, örök tettesi státuszuktól, amit maguktól képtelenek elengedni, amin képtelenek túllépni. (Adolf is kedvelte az iszlámot és boltolt Arafat nagybátyjával, Husszeini jeruzsálemi főmuftival.) Nem én mondom, hanem...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.