2016. augusztus 18., csütörtök

ITT AZ ORSZÁG TESZTJE, HOGY KIDERÜLJÖN, MENNYIRE ÉLŐSKÖDSZ A PÁRODON

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG BLOG
Szerző: Szarvas Norbert
2016.08.17.


Ma éppen az egyik kedvelt belvárosi pláza-étteremben ebédeltem a párommal, amikor a szomszéd asztal felől egy izgalmas beszélgetés hallatszott át. Szereposztásban a jólfésült, harmincas éveiben poroszkáló pénzes Feri és a huszonéveit lassan elkezdő, két tonna vakolat mögé az arcát elrejtő-szempillavillantó, de legalább önmegvalósító Gizike. Gondolhatod, milyen színvonalon zajlott a beszélgetés. Gizike nyávogott, mint a vemhes macska és megpróbált korlátozott lehetőségeihez mérten alany-állítmányokat kifacsarni kacsacsőrén keresztül. Feri pedig apai jóindulattal állt ellen önmagának, hogy ott helyben örökre bekussoltassa két lábon pötyögő státuszszimbólumát. Egy idő után már nem csak látszólag zavarta a sok faszság,amit a nyivákoló láda leművelt.

Proli

Lassan tényleg tipikus elemmé fajul bizonyos körökben a random prolizgatás. Egyértelmű, hogy itt is hamar rátért a kiscsaj a lényegre. Valamit karattyolt a szigetről (gondolom A Sziget...), meghogy egyedül kellett a prolikon átverekednie magát. Húde szörnyű, mindjárt elsírom magam! Esküszöm ettől a nagy stresztől egy falat nem futott már le a torkomon, mivel befeszült farizommal vártam a hősies megmenekülését felszopó Gizikének a proli zombisereg elől.

Azt vettem észre, hogy a "cicák" szeretik felsőbbrendűnek érezni magukat és nagyon könnyen elfelejtik, honnan érkeztek (legtöbbször panelból). Amint Papamacitól kapnak egy jó kocsit, meg egy kis életérzést, onnantól kezdve mindenki Proli, aki mondjuk nem Dubai-ba, hanem a Balatonra jár nyaralni. Azok is prolik, akik maguk mosogatnak otthon és nem alkalmaznak minimum 2 cselédett. De még az is proli, aki maga végzi a bevásárlását a Tesco-ban
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.