2016. augusztus 25., csütörtök

KI PÉNZEL TITEKET, TETVEK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.08.25.


...Ha valaki annak alapján ítél meg másvalakit, hogy az ehet, vagy nem ehet szalonnát, az az illető önmagáról állít ki bizonyítványt. Ahogy te is tetted, kedves Endre. Bár te valószínűleg hiányoztál a töriórákról, de ettől függetlenül elmondanám neked, hogy volt Németországban egy Adolf Hitler nevű illető, akinek szintén nagyon fontos volt az, hogy ki ehet szalonnát és ki nem ehet. Ebbe csak Európában közel negyven millió ember halt bele. Negyven millió élet, Endre! Azért, mert a Hitler nevű ember pont olyan barom volt, mint te és cimboráid. Csak sajnos ő nem a kocsma sarkában hőbörgött, mint ti szoktátok, hanem egy ország élére került.

Sokan gondoljuk úgy Endre, hogy a hozzád hasonló barmoknak kötelező lenne valamilyen vizsgát tenni, mielőtt akár csak egyetlen szavazat erejéig is beleszólhatnátok az ország sorsába. Az a nagyon nagy baj, hogy a magyar politikában is vannak ilyen barmok, mint te, Endre.

Az a szörnyű, hogy ezek nem e-mailekben hirdetik az igét, hanem vezető pozícióban vannak. Szégyenpadra állítják az országot, gyűlöletet szítanak, mégpedig a saját szaros kis érdekeik érvényesítése céljából.

Mert, hogy te egy idióta vagy Endre, az nem nagy ügy. Te egy kis senki vagy és senkik vagyunk mi is. Akár ehetünk szalonnát, akár nem. Csak ameddig neked egy ilyen kis gyűlölködő fröcsögésre telik, mi sokkal több emberhez tudunk szólni. Ez fáj neked, Endre? Hát, ezen nem tudsz változtatni. Ameddig elég embert érdekel a mondanivalónk és ameddig lesz olyan olvasó, aki úgy gondolja, hogy fizet a munkánkért, mert fontosnak tartja, amit csinálunk, addig bizony mi itt leszünk és mondjuk a véleményünket. Tudod, Endre?

Köszönjük a jókívánságodat. Egyszer meg fogunk dögleni, de még nem tervezzük. De ha már ilyen szépen összejöttünk, küldök neked egy linket. Itt tudsz hozzájárulni ahhoz, hogy még sokáig höröghessetek a cimboráiddal, mi pedig továbbra is elmesélhessük az olvasóknak, milyen szar dolog az antiszemitizmus, a rasszizmus, a homofóbia és mennyire veszélyes, ha egy ország vezetése ilyesmikre építi a hatalmát. Ha te is támogatsz minket Endre, akkor azt is elmondhatjuk, hogy mennyire gáz a huszonegyedik században, Európa közepén ilyen primitív barmokra és az ő gyűlöletükre építeni egy országot.

Úgyhogy nyugodj meg szépen és olvasgasd továbbra is azokat az oldalakat, amelyek dugig vannak állami hirdetésekkel. Ott találkozhatsz bőven hozzád hasonló Endrékkel.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.