2016. augusztus 18., csütörtök

KIT NÉZEL HÜLYÉNEK TE ŐSTEHETSÉG?

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.08.17.


Azt írja az újság, hogy a nemzet mangalicaszerelője megelégelte, hogy kétségbe vonják az ő üzleti érzékét. Ezért mivel többmillió embert nem tud egyszerre beperelni, egyelőre az Együtt ellen indított polgári pert, amely párt egy júliusi közleményében azt állította: a Mészáros horvátországi nyaralójáról szóló hírekből valójában Orbán elszámolatlan vagyonát ismerhettük meg.

Mészáros Lölö, a nemzet önérzetes gázszerelője tehát megelégelte, és pontosan mostanában elégelte meg, hogy Orbán strómanjának nevezik. Igaz, hogy baromira nem tegnap óta téma, hogy valójában ő kezeli a miniszterelnök vagyonát. Aki – mint jól tudjuk – vagyontalan, mint a templom egere.

A reneszánsz, bőröndökkel kitámasztott szemű, bamba gázszerelő eddig csendben tűrte, hogy annak nevezzék, aminek, most viszont már azt is nehezményezi, hogy egy közleményben az Együtt azt írta: az általa fölvásárolt földterületek a miniszterelnök érdekeltségei.

Mókás fiú ez a fáradt, amnéziás Lőrinc – aki alkalomadtán 1 milliárd forint osztalékokat is elfelejtett már bevallani -, a keresetet azzal a Vörös József ügyvéddel íratta meg, aki a nevében licitált Fejér megyei földterületekre. És akiről nemrég derült ki, hogy három darab MNB-s szervezettől kap fizetést. Eszerint a szintén talpig becsületes jogászember szerint Lőrinc barátot rossz színben tüntetik fel azok az állítások, amelyek szerint befektetéseivel nem a saját (tavaly még 9, idén már 24 milliárd forintra!!! saccolt) vagyonát, hanem Orbán Viktorét növeli.

Nem mondom, hogy nem kell pofa hozzá. Nem mondom, hogy nem megint valami figyelemelterelő hadműveletről van szó. Nem zárom ki, hogy mostanra sikerült mindenféle hivatalos, lenyomozható kapcsolatot megszüntetni a fő szotyolaköpködő cimborával. Azt viszont mondom, hogy kéretik megfigyelni: hazudnak, mellébeszélnek, bagatellizálnak, a jóistent és a szerencsét emlegetik, többszörösen lebuknak (na, nem a Polt Péter-féle igazságszolgáltatásra gondolok), majd ők rinyálnak, sértődnek meg, játsszák a fürdős kurvát, perelnek boldogot és boldogtalant, és sanszos, hogy meg is nyerik ezeket a pereket...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.