2016. augusztus 11., csütörtök

KOMMUNISTÁK KÖTELÉKBEN, MERT ORBÁN HELIKOPTER

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.08.11.


Kövér László szeme fátyolossá vált, mert elöntötte őtet a Halo-effektus, amitől egyetlene, akit Orbán Viktornak hívnak, egyszerűen nem tud hibázni. Meg különben is, a kommunisták kötelékben repülnek. Mindebből látszik, hogy házelnök urat nem kell egészen komolyan venni, de ezt már nagyon régóta tudjuk.

Amióta odahagyta a kommunista pártot – az MSZMP különféle intézeteit -, mindenről a kommunisták jutnak az eszébe, akárha kamasznak a csöcsök, aki egyfolytában kefélni akar. A tudat beszűkülésének sajátságos állapota ez, ami házelnök úrnál már nem gyógyítható. Az ő éltes korában.
Ez a Halo-effektus különös egy jelenség, olyan torzítás, amikor egy benyomás valamely személyről, tárgyról vagy dologról befolyásolja a vele kapcsolatos érzéseinket, gondolatainkat és így az adott dologról alkotott teljes ítéletünket.

Házelnök úr így járt országos cimborájával, az örökös miniszterelnökkel, leendő királyunkkal, akiről volt egy benyomása az idők kezdetén, és ez fixálódott úgymond. Attól fogva Orbán a helikopter, és mindenki más trogdolita, barlanglakó, alacsony nívón álló népfaj vagy egyed.

Ebbe a kategóriába tartozok én is, és mindenki más, aki nincs velük. Mert az ellenük van, és az kommunista. Ilyen derűs máma házelnök úr egyszerű világa. Előveszi a saját fejlesztésű brehm-jét, amelyben két faj szerepel: mi, oder kommunista, és osztályoz.

Habony, Rogán és Vajna ugyan nem komcsi, ámde tele van velük házelnök úr töke, mert veszélyeztetik a Párt népszerűségét az urizálásukkal. Hogy lopnak, az nem baj, hogy lubickolnak az aranyban, valamint Palácsik Tímeában, az a baj.

(„Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Táncoljál, lazulj, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz?”)


Házelnök úr ezt a visszásságot szándékozik megemlíteni miniszterelnök úrnak a hírek szerint hamarosan, mert lát kivetnivalót ebben a szűk körben, ellenben Orbánban semmit ( az a kurva Halo-effect)...

ITT OLVASHATÓ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.