2016. augusztus 13., szombat

LEGFŐBB IDEJE FELÉBREDNI!

KANADAI MAGYAR HÍRLAP
Szerző: Kerekes Sándor
2016.08.13.


Kedves Barátom, Budapest, téged rútul rászedtek és becsaptak. Most már tudod, de még nem ismerted be, hogy tudod. Márpedig ez a beismerés lesz az első lépés a szabaduláshoz. Elöször akkor csaptak be, amikor átalakították a közigazgatási rendszert, hogy ne választhass magadnak képviselőket.
 
Azután becsaptak, amikor rádtukmálták Tarlós Istvánt, a tehetségtelen bunkó főpolgármestert azzal a mesével, amit sajnos ő maga is elhitt, hogy neki bejárása van Orbán miniszterelnökhöz. Igen, bejárása az van, a cipőket kipucolni, de beszélnie tilos.
 
Becsaptak akkor is, amikor az intézményeidet, kórházakat, iskolákat elrabolták és még ráadásul jóval több pénzt is, mint amennyi azok működtetéséhez szükséges.
 
És persze, folyamatosan becsapnak, amint az általad megkeresett pénznek egyre nagyobb és nagyobb részét rabolják el tőled évről évre, ezzel tehetetlenségre kényszerítve a teljes Önkormányzatot.
 
A leggyalázatosabb becsapás pedig az, hogy a saját képviselőid, akikbe a bizalmadat fektetted, amikor megválasztottad őket, a közigazgatásba választott képviselőid, szó nélkül asszisztálnak ehhez a folyamatos rabláshoz, párthűség címén. Kocsis Máték, Papcsák Ferencek és Tarlós Istvánok árulják el az érdekeidet, lopják a tulajdonodat és aláássák a jövődet, ezzel hálálva meg a bizalmat, amelynek jegyében megválasztottad őket...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.