2016. augusztus 23., kedd

MERT EGYEDÜL ORBÁN VIKTOR TUDJA ŐT ÉS CSALÁDJÁT MEGVÉDENI A MINDENKIT MEGERŐSZOKALÓ MIGRÁNS HORDÁKTÓL

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.08.23.


...Magyarul: nekem nincs igényem a napi frászhozó sopánkodásra, ezzel szemben szeretném, ha minden hónapban pontos adatokat hallanék arról, hány ember kért menedékjogot az adott hónapban és hány kapta meg. Mi lett azokkal, akik nem kapták meg. Hány legális és hány illegális határátlépés történt, ezekkel az emberekkel mi történt. Ha eltűntek a magyar hatóságok látóköréből, akkor azért ki a felelős.

Szeretném továbbá, ha rendszeresen informálnának arról, tényszerűen mire kell odafigyelnem nekem, magyar állampolgárnak például egy rendezvény alkalmával, a tömegközlekedés igénybevételekor és úgy általában, valamint pontosan mi a teendőm bizonyos esetekben. Szeretnék telefonszámokat látni, amelyeket fel tudok hívni, ha gyanúsan viselkedő emberrel találkozom, ha őrizetlenül hagyott csomagot találok, ha bármi olyat észlelek, ami aggodalomra ad okot.

Egy felelős kormány nem szítja és nem is keni el a veszélyt, hanem felnőttnek tekinti a társadalmat, felkészíti és tájékoztatja mindarról, ami esetleg az ország biztonságát veszélyeztetheti.

Egy saját érdekei mentén riogató kormány aljas és felelőtlen, súlyos veszélynek teszi ki az egész társadalmat. Tehát alkalmatlan a feladata ellátására. Most ezt tapasztalhatjuk.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.