2016. augusztus 11., csütörtök

MI TÖRTÉNIK A MAGYAROKKAL RIÓBAN? EZT MÁR NEM LEHET NEM ÉSZREVENNI...

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG BLOG
Szerző: Szarvas Gábor
2016.08.11.


Egyszerűen már nem tudok elmenni a magyar olimpiai csapat körül kialakult helyzet mellett.
 
Valami nekem ebben az egészben nagyon bűzlik és egyre jobban felmereng bennem a 86'-os mexikói világbajnokság előtti, közbeni és utáni állapotok.
 
 
Csak néhány eset: 
 
  • Ifj. Knézy fogja és a 4x100-as férfi gyorsváltó közben felsorolja az első, a második, a harmadik magyar úszót, de Holoda Péter nevét egyszerűen az istenért nem hajlandó megemlíteni. Inkább az utolsó körben felmondja más nemzetekt úszóinak a nevét. 
  • Cseh Laci, Gyurta Dani és a többség magyar úszó képtelen kihozni magából a teljesítményt
  • Mindkét Verrasztó testvér visszalépett az Olimpiától és már hazafele tartanak
  • Szilágyi Liliána az úszása után lenyilatkozza, hogy "mindenki tehet egy szívességet"
  • ....
Valami nagyon nem stimmel, az egész egy morbid alternatív valóságnak tűnik számomra. Közben a divatdrukkerek habzó szájjal osztogatják meg az 5 nap 5 arany című képeket és mindenki el van telve magától (az úszószövetség legnagyobb örömére), hogy mennyire sikeresek vagyunk. Valójában az érmek hosszútávon károsítják a magyar olimpiai sportot(NAGYON SAJNÁLOM, hogy ezt ki kell mondanom), ugyanis amíg Hosszú Katinka, Szász Emese vagy Szilágyi Áron szállítja az aranyat, addig csak nagyon kevesen akarják észrevenni a jeleket. A szövetség pedig a saját munkájának a minőségét fogja elbagatelizálni, amíg van kire mutogatni...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.