2016. augusztus 20., szombat

MIGRÁNCS, PRIZER, VASÁRNAP: SEMJÉN, PERSZEHOGY

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.08.19.


Nem akarta veszélybe sodorni a kvótás nyamvadást, ezért visszavonult a magaslesre. Ezt mondta most épp Semjén Zsolt, és ha ő egyszer mond valamit, akkor az meg van mondva, ott van a szeren férfiasan úgymond.
 
Az asztráltestes párt vezérlovasa szerint a taktikai visszavonulás mellett döntöttek, amikor a boltzár visszavonásáról határoztak, mert mérlegelni kellett, hogy mi a következménye, ha a két népszavazást (a szabad vasárnapról és a kvótáról szólót) egy időben kell megtartani.
 
A kvótareferendum “élet-halál kérdés a nemzet számára”, ennek eredményét nem lehetett kockára tenni, így nem volt más lehetőség, mint visszavonni. – Rebegte Ő.
 
Így vélekedik nekünk a puskásministráns lélek, és már megint rosszul. Tyúkszar került a propellerbe, azaz bukta. Noshát: a boltzár beszünetését a kabinyet április 11-én (2016. 04. 11.) jelentette be Rogán talpigbecsületes ember hozzáfűzéseivel, miszerint:
 
„Amikor az elmúlt egy évet kell értékelni, akkor nemcsak a gazdasági mutatókat kell nézni, hanem az emberek véleményét is. Ez az elmúlt egy évben megosztó dolog lett, nem sikerült meggyőzni az embereket, hogy ez egy sikeres intézkedés. Ha népszavazásra kerülhet sor, meg kell vizsgálni, érdemes-e azt milliókért megtartani.”
 
Stimmt...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.