2016. augusztus 10., szerda

MIGRÁNCSVESZÉLY - VAGY NÉPHÜLYÍTÉS?

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.08.10.


Behívókat küld ki a Magyar Honvédség, arra való hivatkozással, hogy a rettenetes migránsveszély miatt szükség van tartalékosokra, a határon dolgozó katonák pótlására.
Merthogy a katonák a horvát határon húzzák a drótot, hol is kiváló munkasikereket érnek el, hiszen a drót egy része már feszes, mint a honvéd tartása a szögesdrót-hegyek mellett, őrség idején.
Meg aztán azokat is pótolni kell majd, akik a helyzet fokozódása idején (a népszavazás előtt két héttel) gépkarabéllyal a vállukon járőrözni fognak a Körúton, hadd kapjon sikítófrászt a nép, ha meglátja őket.
A Rendőrség fenntartja a rendet, írja Rejtő a Vesztegzár a Grand Hotelben című művében, a rendőrkapitány bejelentése nyomán kitört a pánik.
A kormány ismeri a művet, így aztán ne legyenek kétségeink, hogy fel is használja, ha szükségesnek látja.
Marcona katonák az utcákon, tájolóval keresik az igazságot a plakáttenger közepén, ami valódi kuriózum, hiszen ilyen nagy betükkel még senki sem hazudott magyarember pofájába, ilyen látványosan még soha nem nézték hülyének.
Most majd kiderül, hogy joggal tették-e ezt...

A Rendőrség védi a templomokat is, ez is derék dolog, hiszen valahol a világban megöltek egy katolikus papot, így aztán most minden magyar pap biztonságban érezheti magát.
Hogy a biztonsága semmivel nem jobb attól, hogy a rendőrautó naponta kétszer arra veszi az irányt, ahol ő misézik, ez lényegtelen, - a lényeg, hogy érezze a veszélyt, ha elfelejtené, a rendőrautóról jusson eszébe, és lehetőleg hívei is csinálják össze a lábuk szárát a rettegéstől, a rendőrnek meg mindegy.
A megoldás úgyis Isten kezében van, viszont arra hiába várunk, hogy ezeknek a baromságoknak az árát Isten fizesse meg, ezt sajnos mi fogjuk megfizetni.
Hogy a drótkerítést az Unió az elbontandó katergóriába sorolta, arról a magyar nép nem is tud, mint ahogy arról se, hogy azt mondták, ha csak kerítéssel tudjuk feltartóztatni a migránsokat, akkor inkább engedjük át őket hozzájuk, majd ők kezelik a problémát.
Hogy ki keresi dögre magát a kerítésen, azon nem spekulál magyarember, meg, hogy ha már így esett, miért nem engedjük át őket, az maga a rejtély.
Mindenesetre a mi Világpolitikai Tényezőnk Putyinnal. meg a visegrádi négyekkel együtt kíván részt venni Rodoszon a "Civilizációk párbeszéde" elnevezésű konferencián, hogy egyrészt megismerkedjen a civilizáció fogalmával, másrészt meg a sziget partjainál tevőlegesen is kivegye a részét a migránskérdés megoldásából,- vélhetőleg ő fogja visszarugdalni a tengerbe azokat, akiknek sikerült az átkelés...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.