2016. augusztus 12., péntek

NA ÉS?

HUPPA BLOG
Szerző: Ille István
2016.08.11.


...van egy nem kicsi apróság, amiről Orbánék mélyen kussolnak: a kvótáról szóló referendumot, biza, Orbán elvtárs is megszavazta az elmúlt évben. Ráadásul abban a formában, ahogy a népszavazási kérdés felállt – kényszerbetelepítés – még csak elgondolás se volt az Unió vezető szervénél! Mindez Orbánt nem érdekli. Az egész népszavazással mindössze annyit akar elérni, hogy idehaza megerősítse őt a nép, az isten adta, de rendkívül tudatlan nép abban, hogy országvédő politikája helyes – miközben egy uniós határozat a kurva drága, ámbár hőn szeretett kerítése lebontására kötelezi!
 
Itt jön be a na, és? Ez a népszavazás a) semmire nem kötelezi az Uniót, b) még csak indokul sem szolgálhat Orbánnak semmire. Azon felül, hogy a Kárpát-medence Oroszlánja megint bődül egyet a nagy semmibe, sok minden más nem fog történni, mivel egy eleve idejétmúlt koncepcióról van szó. Ja, hogy közben elszáll a semmibe úgy 8-9 mrd jó magyar forint (ill. lófaszt, akad zseb, ahol ez landol). Na és?
 
Tehát, a pórok szavazni fognak. Na és? A szavazás eredményes lesz. Na és? A nemek többségben lesznek. Na és?
 
Úgy hallottam, hogy a Fidesz – aminek farvizén már régen nem evez a MPP (magyar polgári párt – mivel a polgárság, mint olyan, Orbanisztánban egyszerűen nem létezik), valamint hites selejtje, a KDNP is kezd eléggé elkopni a párosból, új nevet kíván felvenni:
Fidesz (ami kurvára nem érthető, mert se nem fiatalok, se nem demokraták) kiegészítésül felveszi az MMMP utótagot: Mindent Megengedhetünk Magunknak Párt...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.