2016. szeptember 1., csütörtök

NE KOCKÁZTASD ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ JÖVŐJÉT!

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző:  H. Andrea
2016.08.31.


...Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét! – üvöltik a félelem, gyűlölet, agresszió hangján rikácsolva bele az arcokba, miközben a nemzeti színek mögé bújva újra einstandolnak egy darabot a közösből. Azt üzenik, hogy ez a semmit el nem döntő népszavazás (nemzetközi szerződésből eredő kötelezettség esetén nincs helye, értelme népszavazásnak!) kockázatokat hordoz. Azt mondják, nem belpolitikai küzdelemről van szó, de arra szólítják a pártokat, hogy foglaljanak állást a kérdésben! Azt sugallják a piros-fehér-zöldre hányt hazugsággal, hogy aki nem érti a nemet, az valójában hazaáruló. Le lehet süllyedni ennyire mélyre? Mert ha igen – és látványosan igen – akkor bízom benne, hogy csak a hurok közelgő szorulása miatt van.

Tisztelt magyar állampolgár, ki nem láttál migránst életedben, de azt látod és el is fordítod a fejed minden alkalommal -, hogy Orbán, Mészáros, Rogán, Szijjártó, Vajna, Habony és a többiek naponta, módszeresen tesznek arról, hogy ennek az országnak már ne legyen mit kockáztatni. Egészen konkrétan ez az a népszavazás, amelynek semmiféle olyan jogi következménye nincs, ami meghatározhatná Magyarország jövőjét. Ez az a kormány, amely ennek ellenére mindent megtesz azért, hogy a te pénzedet két kézzel szórva neked már ne legyen mit kockáztatnod. A feladatod az – ezt kérik tőled -, hogy ne gondolkodj, ne kérdezd meg magadtól: ha annyira fontos a véleményed, miért nem szavazhatsz az olimpiáról, Paksról és egyáltalán arról, hogy miként akarod élni az életed.

Az a kormány kéri tőled, hogy ne kockáztasd az ország jövőjét, amelyik lenyúlta a megtakarításaidat, naponta önti a pénzedet Mészáros Lőrincbe, amelyik a korrupciót legfőbb politikájának nevezte ki, amelyiknek feje családi vállalkozásként kezeli az országot, amely szocializmust épít és nemzetmentésnek hívja, idegengyűlöletet szít, hogy ne figyelj arra, hogyan lopja ki a szemedet.

Magyarországot sajnos ez teszi magyarrá pillanatnyilag: hogy a befizetett adókból, az európai tagságból adódó jogokból csupán egy nagyon szűk réteg profitál, hogy megfélemlítik, ellehetetlenítik a másképp gondolkodókat, hogy leépítik a demokráciát és elkerítik a nemzeti istállót. Most az a feladatod, hogy elhidd: nem azok teszik kockára az ország jövőjét, akik tőled lopnak, hanem azok, akik erre felhívják a figyelmed. Most éppen e nemzeti lobogót szemelték ki, azzal manipulálnak: ha nemmel szavazol, október 3-ától aranyéleted lesz. Október 3-ától semmi nem lesz, csak annyi, hogy immár téged maguk előtt tolva, a hátad mögé gyáván megbújva, rád hivatkozva fognak szembemenni Európával, és kibújni az uniós kötelezettségek alól. 1300 emberért és a hatalomért mindent egy lapra tettek fel.

Ehhez kell a te szavazatod. És ahhoz, hogy a Magyarország nevű, korrupcióról, gyűlölködésről, tönkretett piacgazdaságról, szegénységről felismerhető, az európai kultúrkörről leszakadó, perifériára szoruló szélsőséges banánköztársaságban a Fidesz örök életére kormányon maradjon. Ennyi. Mostmár nem is kérdeznek, mielőtt pofáznak, hanem egyből utasítanak: Ne kockáztasd Orbán Viktor és a Fidesz jövőjét!  Hogy veled mi lesz, a te jövőddel mi lesz, az senkit nem érdekel. Ámen.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.