2016. augusztus 17., szerda

PONT KAPÓRA JÖTT A FIDESZESEKNEK, HOGY "ELVESZETT" VIZO LEVELE

ÁTLÁTSZÓ - MUTYIMONDÓ BLOG
Szerző: mutyimondo
2016.08.17.


Ezekről ne maradj le!
 
Nincs meg a Fidesz-alelnök Vizoviczki-levele az ügyészségen (NOL)

Így nyomta le a bulinegyed a diszkókirályt, vagy mégsem?  (
Index)
 

A Bizalom Zrt. őrizheti a menekülteket mintegy 480 millió forintért (Átlátszó)

Ha van 3 perced:

Nincs meg a Fidesz-alelnök Vizoviczki-levele az ügyészségen
Pedig Kubatov Gábor korábban azt állította, hogy a Vizoviczkitől kapott levelet átadta a bűnüldöző hatóságoknak. Titkára most már azt mondja, hogy Kubatov azt egy szóval sem mondta, hogy a levelet az ügyészségnek adta volna át. Vizoviczki interjút adott egy kormányközeli portálnak, amiben a vele kapcsolatba hozott Rogánt Antalt és Kubatovot is kimosdatta. (
NOL, 444)
 
Így nyomta le a bulinegyed a diszkókirályt, vagy mégsem?
Vizoviczki hatalmát elsőként nem a politika vagy a rendőrség törte le, hanem az, hogy a budapesti szórakozóhelyek tulajdonosai egy emberként összefogtak ellene. De a bulinegyedesek hiába gyűrték le az akkor még erőtől duzzadó diszkókirályt, a kormánnyal szemben ők is alulmaradtak. (
Index)
 
Andy Vajna szerint a magyar sajtónál nincs szabadabb Európában
Hosszú riportot közölt a Financial Times a itthoni média helyzetéről, áttekintve az elmúlt másfél év változásait, bizonyos médiatulajdonosok elleni, állami hátszéllel folytatott lejárató kampányokat is. Avagy mi látszik Londonból abból, ami az Orbán-Simicska háború kitörése óta a magyar médiafronton történt (
444)
 
A Bizalom Zrt. őrizheti a menekülteket mintegy 480 millió forintért
A cég a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) bicskei Befogadó Állomásának „élőerős őrzés-védelmi és portaszolgálati tevékenység ellátásáról” szóló tenderét nyerte meg. A Bizalom Zrt. vitatható alvállalkozói gyakorlatáról, amivel az adóhatóságnak is sok gondot okoznak, korábban már cikkezett a sajtó. (
Átlátszó)
 
Ha van még két perced:
Szűcs Julianna a Fidesz–KDNP színeiben önkormányzati képviselő Dömsödön és szigetes agymosásról írt Facebookon. Aztán tagadta. (Index)
 
900 millióból tetszetős információs sátorra is telt a Szigeten a budapesti olimpiai pályázatot népszerűsíteni hivatott kampánynak. (Vastagbőr)
 
Tudta-e, hogy az eredeti félhold helyett keresztszerű csúcsdíszeket kap az Állatkerti sétány pavilonsora a kormány pillanatnyi kedvéhez igazított historizmusának jegyében? (444)
 
Nagyvállalati adóoptimalizálás: egyszer bukunk rajta, (ha igaz a kormánymédia állítása), máskor viszont (elsősorban a GE esete juthat eszünkbe) segít befoltozni a költségvetést. (HVG)
 
Tarlós amint visszatér a szabadságáról, foglalkozni fog a monopolgyanús turistabusz-tenderrel. (444)
 
Új módszerrel csapoltak meg bankszámlákat orosz hekkerek több európai országban. (HVG)
Az Erdogan-rezsim évek óta együttműködik közel-keleti iszlamista és terrorista szervezetekkel a német kormány kiszivárgott jelentése szerint. (444)
 
100 évesen elhunyt João Havelange. Hosszú-hosszú évekig igazgatta a világ labdarúgósportját, amelyből személyesen rengeteget profitált, felelősségre vonás nélkül. (Bloomberg)
 
Lemond a Román Olimpiai Bizottság elnöke a hamis mezek miatt.  Korábban azt állították, hogy a mezeket a Kappa gyártotta, a ruhákon a francia Sol’s Europe cég logója szerepel. (444)
 
A Volkswagen bűncselekményt követhetett el a kibocsátási botrányban az amerikai Igazságügyi Minisztérium bizonyítékai szerint. Per vagy több milliárd dolláros egyezség lehet az ügy végkimenetele. (Guardian)

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.